Ne daj se Bobić, ima i gore od toga...:icon_wink::icon_scratch::icon_axe:
Ma jasno da ima i mnogo gore od toga,,,
kad gledam ove ljude koji su nastradali u poplavama ima da se poklopim po usima i da se nikad vise ne pozalim,,,
nego ajd da iskoristim situaciju i saznam onako cisto informativno koliko od prilike tezi takva cijev 300X10X1000mm,,,jer kod nas je cijena zeljeza na odpadima cca 4 kn pa bi znao i koliko bi me mogla kostati,,,:icon_e_confused:
@ARNO kod mene je pjeskovito tlo i obicno nema gotovo nikakvog raslinja, pretpostavka (iako je ona majka svih zajeba) je da ce se sa valjkom samo izmjesati zemlja, da se eventualno vec ponikla trava biti unistena samim pomjeranjem zemlje koju ce valjak inercirati prema odotraga,,,
cilj je cescim prohodima zadrzati sto vise vlage u zemlji, naravno uz to sprijeciti i rast korova koji bi dodatno iscrpljivali hranjiva a samim tim bili bi i direktna konkurencija mom nasadu,,,
dakle za ocekivati je da moj valjak nece rezati travu niti raditi bilokakav malc vec ce vrtit golo tlo,,,
voznja u rikverc, mislim da do iste nece niti dolaziti osim kod parkiranja do sljedeceg koriscenja a opet ne vidim razlog zasto ga nebi mogao gurnuti unazad ako vec naprijed bude isao bez problema,,,:icon_sad: