• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Priključci (tvornički i homemade)

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,725
Da upravo takva sa dva kardanska izlaza je bila u pitanju,,,
dvoumio sam se između te i one sto ima redukciju,,,
mozda bih i uzeo tu sa redukcijom da je imala dva kardanska izlaza,,,

zalosti samo cinjenica da je sve sto je uz tomice vezano bas bezobrazno skupo,,,:=:)

ssucur

Dobro znana faca
Tu od
2 Lis 2010
Poruka
1,644
:icon_scratch:Sve što vrti lijevo-desno se plaća.:icon_razz::icon_rolleyes:

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Levo-desno vrti svaki TV .Sa tom inverzijom je omogučeno i desno vrtenje u vožnji napred u brzim i sporima.A sa tim što ima dva izvoda je omogučena i varianta sa premeštanjem normalnog kardana izbira vrtnje i okretaja po potrebi priključka.Sve to važi za modele pre serije 800,jer ta serija ima normalan prihvat za kardan.:(angel):

Tu od
27 Sij 2014
Poruka
395
Dovuceno danas po najgoroj kisi i najgorem sumskom putu. Ispade da tomu vozam samo po kisi :D Klupu sam stavio da mi ne bi vratilo prikolicu na grane, jer je teza nazad. Po ovoj turi se vidi da moram sto prije vratiti osovinu, jer mi je zanijelo zadnji kraj traktora na 2 krivine.

15240350852489018022.jpg

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
ako nije spojena kočnica na prikolici......nemoj se zayebavat s ovim

osovina na prikolici je fino maknuta nazad, još okreni točkove da dobiješ na širini prikolice :icon_arrow: unutrašnje strane točkova okreni prema vani

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
Prava tura.Iako je to jelovina al ipak ima tu dost tereta pa ako nije tvrd teren nebi se trebalo igrat.Zlo se dogodi u sekundi a onda je kasno.

Ralle 888

Član
Tu od
17 Svi 2013
Poruka
91
Naravno da je povezana kocnica na prikolici, uvek se kaci kada i prikolica :(y): Teren (put) je tvrd,i vecinom je nizbrdo,inace bi bile dve ture :(smirk):

teškar

Član
Tu od
12 Pro 2010
Poruka
952
No, nemoj se odmah ljutiti, samo sam htio reći da to nije neki teret za Tomu. :drink:

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Danas sam i ja išo po drva koja imam več od pomladi (žledolom) pripremljena za odvoz.Drva noge nisu dobila ali gljiva puno zbog ovog ludog vremena-svaki dan luduje nevreme.Inače drva imam več dosta ali šteta ostavit u šumi da strune,bolje sfurat kuči pa za rezervu.Najviše ovih je od hrasta i oni su se sasvim obrasli sa gljivama tak da deblje komade sam prvo ostrugo od gljiva jer skoro da bi me bilo sram vozit kuči takve.Ta drva sam išo pogledat pre par tjedana i bila sasvim lepa a sad sve u gljivama-to sve je uzrok kako bi reko ova kompjuterizirana sfera.
adult image

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,457
Dobro ti dođe ta kutija ispod sanduka..:icon_super:

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Je tak,samo ne radim tako.Kod kuče prikolicu parkiram na placu gde pilim sa cirkularom pa uzimam direkt sa prikolice i pilim na kratko.Deblje komade koji nejdu na cirkular pilim sa elektro motorkom na 33cm pa posle na cjepač i slaganje.Danas sam dovuko još jednu furu a ostalo mi u šumi još za neke dve fure za drva.

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,930
Najljepše od svega, sigurno doći kući i povući ručicu za kipanje. :icon_weed:

Ima jedan istinit dogadjaj pricao mi jedan kolega. Otac mu se bavio u selu usluznim radom sa traktorom, i jedan susjeda ga stalno zavo da mu radi i ucjenjivao sa cijenom, ovome picilo to po zivcima, jer je kako kaze taj susjed bio baksuz, uvijek kod nejga ispadne neki problem ,ili rasjece novu gumu, ovo ili ono, a ovaj se jos uvijek cenjka oko cijene. I jedne prilike ovaj ga zove da mu izvozi djubre na njivu, i opet normalno natezanje oko cijene, a ovaj mu kaze jedno ovaj trazi drugo, i na kraju ovaj traktorista pristane na tu njegovu ponudu ali da ne kipa, i tako cijeli dan njegovi sinovi utovarali i istovarali, psuju na oca, da bi ovaj na kraju zadnju prikolicu kad su ovi htjeli da istovaraju, rekao cekaj, povukao rucicu kipe gore i rekoa ovo je od mene, hehehe.

foraze

Novi član
Tu od
4 Sij 2014
Poruka
18
nameravam da napravim kopčanje u tri tačke na tomici 418 i znam da je bila skica na ranijem forumu ali već dva dana ne mogu naći. molim za pomoć.

Na vrh