Kolege, treba mi pomoć.
Imam Tv 826 i Gramipovu strižnu kosu za njega. Danas je otac išao kositi prvi put ove god, i odmah mu je nešto počelo lupati pa je stao da vidi što se događa. A dogodio se problem.
Naime zablokirao je ležaj letve-radilice (prije rada nije pregledao kosu doma) te je bloikirani ležaj "oglodao" svoj bolcen na zamašnjaku. Ne znam kako to sve rastaviti da popravim bolcen? Skužio sam da je dan veliki seger prsten drži remenicu na osovini ali ne znam kako ga skinuti? (vidi se na zadnjoj fotografiji).
Također me zanima kako skinuti zamašnjak s bolcenom sa remenice? Na fotografiji 2 i 3 se vide dvije rupe kroz koje je to spojeno vijcima, vijci imaju zarez za ravni odvijač, ali ih nisam uspio odviti, samo sam uništio zarez na jednom vijku.
edit: znam da nisam dobro postavio fotografije, ali nemam editor kad pišem poruku, tako da ne znam kako urediti post.
kako postaviti funkcije editora?
Na računalu ili mobu? Trebala bi se vidjeti ikona.
U tekstu zamijeni url s img.
edit: pa piše mi na početku i kraju linka. Na računalu sam.
edit 2:
Koliko sam skužio iz Arnovog kataloga, blokirao je ležaj (br 53) pa je poglodao osovinicu (br 30), a ja bi trebao skinuti seger (br 32 ) da to mogu rastaviti i zamjeniti/istokariti osovinicu?