Krumpironja
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 4,085
Svaki nosac ralice je pricvrscen i na motor
Pošto imam tomeka p18 a prikljućaka za kupit ni za ljek krenuo sam u samogradnju jednoredne poluautomatske sadilice za krompir planirana cijena itrade oko 1000 kuna ako znaš varit ako vas zanima stavljat ču opise i mjere izrade korak po korak ali kako na post staviti slike:tractor:
Pošto imam tomeka p18 a prikljućaka za kupit ni za ljek krenuo sam u samogradnju jednoredne poluautomatske sadilice za krompir planirana cijena itrade oko 1000 kuna ako znaš varit ako vas zanima stavljat ču opise i mjere izrade korak po korak ali kako na post staviti slike:tractor:
Izvinjavam se na konfuziji. Malčer je u igri. Bilo je par stranica prije upita o malčerima a ne snalazim se najbolje po forumima pa nisam stisnuo citiram. Pretpostavljam da trebam to stisnuti.
Imam upravo njihov i ja sam zadovoljan. Istina, nisam radio s nekim drugim pa da mogu izvući neke usporedbe ali za te novce nema ni polovnih tak da se nisam puno dvoumio. Možda jedino sačekati sajam u Gudovcu pa će možda biti i popust, tako sam ga ja uzeo i još ga dostavili doma besplatno.A ciji malcer imas? Ja sam namjeravo mozda uzet panex agm, a nisam bas hrabar [emoji16]
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L31 koristeći Tapatalk