Visak stoji za rezervu, da se nac jeftino tih dijelova od đurinih adaptera, cak i cijelih od cega mozes napraviti tri beraca i ostane ti dijelova.Vidim da ti je taj reduktor viška pa ako nije neka svota mogli bi pazarit? :icon_eyes:
Žalosno ako mu u tim godinama pada dole :icon_thumright:da ti ne pada dole.:icon_anal:
Poslao sam upit bravaru da mi napravi one "dodatke" da mogu prikopčat ruke na TV, međutim nije mi jasno za kaj služi konus i ova pločica okomita? Zaokruženo na slici...
Gledao sam malo ispod TV-a i ne mogu nać mjesto kamo bi se to zakačilo? Više mi izgleda da bi moralo biti zaobljeno da "sjedne" na rukavac
dobra vece,zelim da pozdravim sve korisnike ovoga foruma,zelio bi da napravim kardansku prikolicu za tomu vinkovica 523 pa me zanima dali je to neko radio i dali moze da mi pomogne,koji treba diferencijal,koji reduktor i ostalo,unaprijedn hvalaDiskusija o svim mogućim priključcima koje nosite, pogonite, vučete ili potiskujete traktorima Tomo Vinković, bilo da su pravljeni u tvornici ili u kućnoj radionici.