Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,935
Ma ide i 15 tona!
Kak ne? Pa sve je spremno 🙂osovina bude takva.Znači niš od onih 10,12 tona😪
Imam ja materijala, ali mislim da ja nemam kaj vozit u njoj, a treba to i natovarit.pa složi 400x200 ako imaš materijala. nemoraš punu voziti. piše u knjigi da je 533 dugačak 2972 mm i širok 1625 mm sa normalnim gumama. pa kada pokvariš 539 onda ga staviš na svoju prikolicu i posudiš neki traktor da prepeljaš onesposobljeno vozilo.
🍺🙂👌Pa kaj si ti lud, da 539 bude onesposobljeno vozilo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ljubomora pusti ih, žal im a nemreju si pomoći🤭Sve čitam i ne vjerujem kak podcjenjuje raketu... Ccc
Zakaj to misliš?baš raketa zna kaje 8 ili 12,ona vozi njoj je svejedno. 🙂🍺🤭8 još možda nekak al 12 nikak🤣🤦♂️
Rado se i ovi žure završiti posel što brže da mogu što prije v birtiju gledat konobaricuMa ide i 15 tona!
Ja ti velim da ona to nebi ni osjetila, mislim siguran sam😉ali vi ste nevjerni Tome🤭Evo ova prikolica ti važe 12 t kuruze,ak raketa to more voziti ja prodajem istog trena holanda i kupujem raketi kolko bum mogel za te novce kupiti i nikad više niš drugo nebum ni pogledal🤣🤣🤣
E to je već nekaj.
Nebi islo, slabo stisce zadnji kraj 😆Evo ova prikolica ti važe 12 t kuruze,ak raketa to more voziti ja prodajem istog trena holanda i kupujem raketi kolko bum mogel za te novce kupiti i nikad više niš drugo nebum ni pogledal🤣🤣🤣
Možda pokušam jednu za prodaju složit, da vidim hoće li otićiSvi kupuju tu.
Edit :nije vrag da još jednu ideš delat?
@damirko
OSOVINE I PNEUMATIKE | ROSI Teh
www.rositeh.si
Svaka s otpada je bolje kvaliteteGdje ima za kupiti novih gotovih osovina za prikolice, recimo 3t tereta jednosovinka konkretno... Da se ne ide po otpadma samo...