powershift
Dobro znana faca
- Tu od
- 13 Stu 2007
- Poruka
- 2,912
Savo po nasem krntija
i tako, odustajem od prvotnog koncepta... kad sam porezao vilice od kostura vidio sam da su na jednom kotacu lezajevi totalno izlizani i fale 3 komada... pa se kotac nije pravilno vrtio... i eto, sve je zavrsilo na smetlistu, trazim novu osovinu...Savo po nasem krntija
Stavi još koju maticu na ljevi kotač ..
zasto si spajao stice jednu za drugu?
koliko je dugacka prikolica? mora se visoko slagati za 8m. makar, nije problem naslagat. obicno je teze istrpat
stavi si obavezno L profil na ove vanjske u profile tako da se usjece u metricu, da ne klizi.
inace prikolica izgleda prilicno dobro..
lijepo napravljeno .svaka čast. Možda čak i malo premasivno.
Jedino mi nije baš jasan spoj rude sa šasijom(onaj dio koji se nevidi na slikama,kao ni spoj osovine sa šasijom).I nisi napravio ove ušice za štice sa strane na prikolici-da dobiješ na širini kada voziš dugomerticu i sl.
U svakom slučaju nadam se da si ti zadovoljan i da će te dugo služiti!
tog za gurtnanje se nisam ni sjetio.inace dok se stegne, drva se malo i odmaknu od gurtne. ali opet ti je ovako neprakticno za prebacivanje stica, makar ih vjerojatno neces ni skidat kada nisi pravio sastrane nosace za visemetricu ili klade vozit.
bez obzira na gurtnu, ovaj L profil dolje ti svakako preporucam. nije skupo, a jako puno znaci..
lijepo napravljeno .svaka čast. Možda čak i malo premasivno.
Jedino mi nije baš jasan spoj rude sa šasijom(onaj dio koji se nevidi na slikama,kao ni spoj osovine sa šasijom).I nisi napravio ove ušice za štice sa strane na prikolici-da dobiješ na širini kada voziš dugomerticu i sl.
U svakom slučaju nadam se da si ti zadovoljan i da će te dugo služiti!
iskreno , čak mislim da si pretjerao sa ojačanjima :weedman:
rayer:
ajd sam reci jel si imao dosta 10 kg elektroda za ovo sve povarit ?
jel ti onaj I profil ide cijelom duzinom rude?
prikolica je odlicna. sada samo gas