otprilike toliko , zavisi od kojeg kamiona
Neznam po kaj..
Dok si jedne godine narušim 20 metri, to imam 3, 4 godine
ovo je moja prikolica
evo još koja slika
trostrani kiper 5t nosi a može i više,zrak struja,ima i nastavke teška prazna 1410kg
Hvala,da to je čista ˇdomaća proizvodnjaˇinače to ti je bila dvoosovinka 4metra dugačka teška bila prazna 2,5 tone,ursus jeˇskučalˇ dok ju je vukal doma ,onda smo ja i tata ulovili i preradili u jednoosovinku,imala je kipanje preko zraka ko vagon,a tehnički dođe oko 500 kn
Odes u institut za vozila platis atest mislim da je cca 1500 kn, kod javnog biljeznika napises izjavu da je samogradnja moras imati dva svjedoka. Izjavu ti ovjeri biljeznik i onda ides na vagu s prikolicom. I najvaznije tipu kaj ti radi atest moras dati 100-200 kn. jer ti inace nađe 100 greski znam iz iskustva.
Nemam nikog poznatog. Ja sam isto radil atest za auto prikolicu za plovilo koju sam sam radil. Kosta ti 1000 kn ako je bez kocnice + biljeznik + vaga + 100 kn tipu kaj radi ateste. Govorili su mi drugi koji su radili ateste daj mu 100 kn, al ja sam pametan sve je po PS-u nedam 100 kn. kaj mi moze? Prikolica je kopija Torbarinine ne prelazi sirinu auta pa ne trba gabaritna svijetla. Prvo se za ta svijetla zakacil di su? Nista odem kupim lampice, postavim ih spojim dođem nazad. Veli frajer u redu, jel imate racun od osovine. Reko imam al mi nije tu. Donesite ga. Ja nazad u trgovinu di sam kupil osovinu pitam jel mogu dobiti racun? Moze al moram platiti 300 kn PDV-a. Nis pregrizi ponos odem na institut pozovem tipa dole na kavu dam mu 100 kn. Vise nista nije trebalo ni racuni ni potvrde od atestiranog varioca. Lupil je brojeve na sasiju i to je to.
Jbg. to je trebal pitati prije nek je pocel raditi. Na kuku mora biti između 20 i 50 kg. To se da lako rijesiti. Samo je trebal pomaknuti osovinu malo iza ili otezati rudo za tolko kila kolko mu je falilo.
Vjerovatno je njegova puno bolja nego kupovna. Trebal je to sterati do kraja kad je vc tak daleko stigo.