El bude zdržala bika od 700 kg??
Još ak je bik malo lud i bedast....
Ako uskladiš prenosni odnos, onda neće bit problema...ali u suprotnom hoće!
Neznam kave su ti mogućnosti, i ako ti nije jako bitna zadnja vuča...ja bi batalio posao...
Imam jedno pitanje, pravim prikolicu za transport preko kardana od traktora i ona bi negdje trebala ići oko 40km/h pa me zanima hoće li ta brzina imat utjecaj na reduktore ili na diferencijal radi se o mf 158??
druze ja sam novi na ovim temama al to što si ti zamislo je izvodljivo samo moraš da izracunaš koliki ti je bortni moment na izlazu vratila u traktora ako ideš sa rucicom u donji polozaj tj kako se okrecu pogonske gume tak i vratilo ako ti je diferencijal od lade ja milslim da je obrtni moment 1- 3 to je izvodljivo jer je u mene prijatelj napravio za fergu malog i ide vozi drva sa njom znaci treba samo obtni moment uskladiti kad je zakaciš za traktor spojiš kardan i ukljuciš vitlo podigni jednu staranu traktora i jedni stranu prikolice i okreni rukom pogonski tocak na traktoru prije tog zabiljezi jednu tacku na pogonskoj gumi i gledaj koliko ce ti se puta okreniti točak na prikolici dok jedan napraviš krug sa gumom pogonskom kad uskladiš prenos neš imat niki problem ili daj nekom mašinskom inzinjeru da ti izracuna omjer br obrtaja izlaznog vratila sa traktora kad ide preko tockova i izracuna izlaz na diferencijalu i to uskladiš preko visine i obima gume koja ide na prikolicu