Re: za razbacivanje stajnjaka
Bobo neka prebaci ovih par postova u neku novu temu , recimo UTOVARIVAÄŒI , pod OSTALO .
Utovarivač je Komatsu WA 320 , godina je 1990 , kašika 2.5 ili 3 kubika , težina 13.600 kg , na sato oko 10.000 sati ( lažni sati ) , točne tehničke detalje za motor ne znam , nisam dobio niti jedan dokument sa njim .
Recimo motor bi mogao imati 160 KS a možda i 190 KS ipak mislim da je 160 , možda je Cummins motor unutra ???
Gume se pumpaju na zrak iako su mi prednje gume čudne , kao da imaju pjenu unutra , to još moram pronjuškati jer svakako kupujem dvije nove gume do jeseni . Utovarivač ima 4 brzine , mjenjač se najbiže može opisati kao full-powershift , kvačilo ima ali ne treba za prebacvanje brzina ili za prebacivanje naprijed-nazad noda . Trebao bi ići 40 km/h a u rikverc ne znam koliko ide .
Kako je to meni prvi susret sa utovarivačem stvarno nisam znao što da tražim . Pitao sam ljude koje se razumiju i rekli su mi , KUPI SI CAT !!! Kao Caterpillar je najbolji , onda Komatsu pa onda svi ostali ... Nisu to bili ni malo loši savjeti ali CAT je skuuup do bola , niti neki najmanji utovarivač nisam pronašao bez 30.000 € . Odluka je pala na Komatsu koje ga sam kupio za 25.000 € .
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.