e, a znaš kak sam uvjeren da tak nešto imaju ovi naši dućani u karlovcu
e, a znaš kak sam uvjeren da tak nešto imaju ovi naši dućani u karlovcu
e ja imam taj problem ,traktor mi trokira kad je hladan,pumpa je bila kod majstora prije 2 godine i od tada mi traktor trokira kad je hladan,bosista je vadio elemente i kaze da su dobri al sad....ubacio sam nove uloske dizni ali opet isto tako radi..pa me zanima da li je to sigurno do elemenata bosch pumpa pa traktor trokira kad je hladan,inace motor je odlican pali na - 20 od prve,samo ga ugirjem i on okrene jedno 2 puta i odmah upali i onda trokira..
ovo na slici je grijač od 539
ali od čega je onda ono grijač?
533
MF-a?
i još kao da na slovenskom piše?!
@ Josa.
Gde si samo to spuknul, to več nisam videl ohhhhho
Ajde probaj potražiti ovde http://www.mdc.hr/tehnicki/index.html
Kad mjenjas elemente dizni nove onda moras da mjenjas i elemente PVP ako hoces da sve bude idealno.
Koliko dugo trokira.Pri hladnom vremenu to je normalna pojava ako trokira dvadesetak sekundi.Na to utice kvalitet nafte,kondenzacija u stublini itd. Nije ok ako trokira po minut i vise.
@ Josa.
Gde si samo to spuknul, to več nisam videl ohhhhho
Ajde probaj potražiti ovde http://www.mdc.hr/tehnicki/index.html
a, jesi vidio :rolfer:
znači sad mi je jedino rješenje tokar?
kupim normalni grijač od 539 a tamo na grani tokar napravi "adapter"...
Mislim da bi novi trebal pasati orginal gore bez tokarije, smo treba utvrditi jel col ili milimetara, jesi vidio :rolfer:
znači sad mi je jedino rješenje tokar?
kupim normalni grijač od 539 a tamo na grani tokar napravi "adapter"...
znam da sam offtopic ali redovito pratim ovaj forum iako nisam nesto aktivan na njemu ali me je pomalo razočarao, vidim tko god da postavi pitanje dobije bilo kakav odgovor ali ja kad sam postavio pitanje prešlo se preko njega kao da ga nema
Šteka hidraulik
--------------------------------------------------------------------------------
Susjed mi ima IMT 533 s prednjom kašikom, zafrkavao ga je hidraulik i on je promijenio karike na klipovima pumpe hidraulika i ventile međutim sada mu se desi da nekad neće dići kašiku kao i poluge a nekad se zaglavi pa kašika ostane u zraku, kad malo trza on ju pusti tj. zaglavi se ventil. ali i jedno vrijeme je dizao normalno kad su ručice bile gore a sada ih treba ciljati u kojem položaju trebaju biti da digne nekad na sredini a nekad su ručice dolje pa onda diže. šta bi to moglo biti jer ne pada mi na pamet šta se dešava
Pa mogu samo reči hvala na odgovoru.
U slučaju da nema rabljena grana nemre neznam kaj koštati. Nema ni pol kile aluminija u njoj.
Javi ako ne riješiš možda je doma ostalo još kaj nakon nedavnog vaganja, a ako nemam ja, znam ko ima
znam da sam offtopic ali redovito pratim ovaj forum iako nisam nesto aktivan na njemu ali me je pomalo razočarao, vidim tko god da postavi pitanje dobije bilo kakav odgovor ali ja kad sam postavio pitanje prešlo se preko njega kao da ga nema
Šteka hidraulik
--------------------------------------------------------------------------------
Susjed mi ima IMT 533 s prednjom kašikom, zafrkavao ga je hidraulik i on je promijenio karike na klipovima pumpe hidraulika i ventile međutim sada mu se desi da nekad neće dići kašiku kao i poluge a nekad se zaglavi pa kašika ostane u zraku, kad malo trza on ju pusti tj. zaglavi se ventil. ali i jedno vrijeme je dizao normalno kad su ručice bile gore a sada ih treba ciljati u kojem položaju trebaju biti da digne nekad na sredini a nekad su ručice dolje pa onda diže. šta bi to moglo biti jer ne pada mi na pamet šta se dešava
Pa mogu samo reči hvala na odgovoru.
išo se vozit da pripunim akumulator, pada kiša, i sad mi crko brisač... 270kn u dućanu, jel ima ko dobru ideju?!
idem spat!