http://www.njuskalo.hr/traktori/traktor-imt-539-fergo-oglas-6478358
Što kažete na ovo? Jeste da je traktor maltene novi, ali po meni nekako previše novaca.
Traktor je iz mog sela i taj traktor uopče ne radi, a to što curi, pa IMT je to!
Curi radi tog zato sta je novi i nije kvaliteta materijala i sveg ostalog pa ni od mog susjeda nista ne radi pa slini a to nema nikakve veze sta je imt ja isto imam imt pa je suh a sati ko ce mu znat kolko!!!!!
Zdravo lljudi imam jedno pitanje za vas imam traktor imt 539 94 godiske sa roto pumpu kupljen nov ima oko 500 sata rada i to samo u vozni pa sada ne dize temperaturu valjda je termostat, ostao otvoren pa sada sto je bolje da traktor imati termostat ili da ga nema moje mislenje je bile da ga ima zasto kad digne radnu temperaturu bolje radi ne lupa ne dimi pa hocem da cujem vase misleje ipak ste vi iskusnii u radu sa imt pozdrav i hvala unapred
Jedan ovako, a drugi tam gde je i inače, mada mogu obadva ostati gde su i bili.karter je nabavljen... i počela je montaža motora 539 u fergu 533 sad me samo zamina ako neko ima fergu 539 sa rotacionom pumpom da mi poslika di se na njemu nalaze filteri....
Jedan ovako, a drugi tam gde je i inače, mada mogu obadva ostati gde su i bili.
Ovakvo orginalno spajanje ti samo poskupljuje postupak.
photo uploader
e,šta vam na 533 piše na motoru,kolko ima KS??
kod mene piše 35
Upravo takoPgotovo je procedura sa metalnim cijevima.Stavis filtere ko na klipnoj pumpi i spojis sve flexibilnim cijevima.Jeftinije ,jednostavnije i lakse.