lisnik
Dobro znana faca
- Tu od
- 15 Velj 2010
- Poruka
- 2,107
Jesu isti zamojci od 539 i 533 raspored zuba i to?
Nisu isti ni zamajci ni sekcije zuba(zupcaniCI).
Jesu isti zamojci od 539 i 533 raspored zuba i to?
Aha znači zubi su me zanimali nisu onda isti.
Termostat obavezno i antifriz unutra.
Možeš ga i ovdje kupiti i šalju ti ga poštom doma...ili u bilo koji poljo dućan. Okvirna cijena je oko 1000 kuna.pozz
Jel zna netko di mogu nabavit hladnjak za imt 533 i koja je cijena
Kontroliraj i termometar da ne šteka. Moj ide do 65°C pa stane.imam antifriz nikad nisam imao vodu u njega ali samo digne temperatura do 60 stepeni i to je to a kad bi imao termostat imao bi 80 cuo sam da imalo i serije imt 539 fabricki bez termostat neznam dal moj ima ili nema videcu kad otvorim hvala i pozdrav :-D
Kontroliraj i termometar da ne šteka. Moj ide do 65°C pa stane.
Gde god upitaš, a cjena ti je za turke oko tisuču, a za silin dvije i popozz
Jel zna netko di mogu nabavit hladnjak za imt 533 i koja je cijena
Tvornički je bil sigurnoimam antifriz nikad nisam imao vodu u njega ali samo digne temperatura do 60 stepeni i to je to a kad bi imao termostat imao bi 80 cuo sam da imalo i serije imt 539 fabricki bez termostat neznam dal moj ima ili nema videcu kad otvorim hvala i pozdrav :-D
Pozdrav, baš čitam cijelu temu jer imam problem upaliti 533 nakon polugeneralke. Stavljene su nove karike, leteći ležajevi, bosh pumpa bila na reglaži, dizne također, ventili naštelani, stavljen novi španer na razvodniku paljenja... Uglavnom, sve je na mjestu (mislim na oznake u razvodniku). Nemamo šanse upaliti ni na šlepu. Baca gusti bijeli dim. Znači, gorivo dobija. I upravo čekam majstora koji će mi doći uštelati paljenje s tom spravom koja radi na sistem stupnjevanja. Kad bude gotovo, i ako upali, javim rezultate ako nekoga interesira.Jel imaš ti to s čim izmjeriti,
Ako ti dam podatak volel bi da mi opišeš postupak kojim bi ti to izvel
Hvala ti za ove fotke. Slabo se vidi ali dešifrirati ću ja već nekako. Ovo na razvodniku je 100 % ok. Sad samo moramo vidjeti kod PVP. Nadam se da je samo do toga.:scratchUkoliko me sjecanje dobro služi, na 533 su one tri 0 koje se moraju poravnat da bi pumpa bila kak treba namještena...
Edit:
ovdje je to sve lijepo opisano