Bučo
Aktivni član
- Tu od
- 9 Ruj 2012
- Poruka
- 2,999
Mislim da ako idemoo u evropu, papire neće biti tako lako kao što je do sada.....Pričekat ći i savjet od Boba...
Joj da onda bi bilo bolje sto prije papire rijesit dok se jos da sretno kolega sa svim!
Mislim da ako idemoo u evropu, papire neće biti tako lako kao što je do sada.....Pričekat ći i savjet od Boba...
jesi li razradio zvezdu koja steluje razmak pakni u donjoj zoni.i nasteluj prvo njih pa visinu pedale. na anker ploci sa unutrasnje strane tocka imas prorez i tu se steluje ,podigni tocak i teraj zvezdu dok nepocne kociti sama .onda malo vrati samo koliko da pakna nehvata za dobos. onda steluj visinu pedale na sipci.Promijenio sam obloge kocnica na fergacu. Bubanj mi se cinio dobar, nema ostecenja po sebi pa sam ga takvog i ostavio. Nisam ga vozio na ravnanje.
Kocnice su se malo razradile i koce ko lude, lagane su, ne cvile i ja sam zadovoljan, ali nista ne prode bez nekog problema. Poluga od desne kocnice je bila spojena na ventil zracnih kocnica za prikolicu. Tu je bila jedna mala polugica koju sam skinuo i normalno povezao polugu sa pedale iza na kocnicu. Sad mi se javlja problem da mi ta desna kocnica naprijed dobro koci, a natrag mi propadne i zacvika kotac i pedala. Onda stanem ili krenem naprijed i pedala se odblokira i opet koci normalno, ne propadne do poda. Samo u rikverc zajebava.
Pa si razmisljam da nije ona osovina sto razdvaja ferode poderana pa se zaglavi. Dok je bilo spojeno na ventil valjda je on sam vracao pedalu jer je unutra jaka opruga pa kocnica nije blokirala.
onda nista dok neskines dobose pa pogledaj da se zajelo sta ili smakla poluga[raspinjaca] .. polako nek ti neko stisne pedalu pa pogledaj sta se desava .mozda je zapekla jedna strana na zvezdi a druga funkcionise .probaj sad da li kad stelujes zvezdu pomera donju stranu pakni [obe strane] nekad i sitnica pa zezaNapravio sam tako kako vica kaze, ali nije dobro. Budem jos sutra probao pa javim kako je.