F
FERGUSONN
Guest
Hvala na odgovoru, neznam tocno koje ulje je unutra jer otkada je traktor u mene ja to nisam ni otvarao ni gledao ja sam mislio uliti hipenol ili hidraol jer sam naletio na jeftino
Poluosovina upire u poluosovinu, znači nije mu se dalo :icon_winkle:To tupo lupanje kad se upre u zadnji točak je i kod mene s tim da mi je rekal majstor da se to kod mog nemože izmijenom lagera rišit.Usljed prevrtanja pokidalo se pa završetak poluosovina nema ušto uprit,več da bih trebal uzet drugi zadnji dil-Dal je to stvarno tako ili ipak može popravka.
To tupo lupanje kad se upre u zadnji točak je i kod mene s tim da mi je rekal majstor da se to kod mog nemože izmijenom lagera rišit.Usljed prevrtanja pokidalo se pa završetak poluosovina nema ušto uprit,več da bih trebal uzet drugi zadnji dil-Dal je to stvarno tako ili ipak može popravka.
Moguče,nisam bia prisutan da vidim što je majstor radil.Dal se to što si spomenia, Vica može uradit ili ne.Na ljevoj strani kad uprem u kotač jebački udara kao maljem.E da i svake godine minjam vijke na tanjirastom zubčaniku jer večina kroz godinu iskidaju se.Moguče da je to uzročno-posljedična stvar.Vijke stavljamo orginal a ne neke 8.8.Hvala.