To ti je najpametnije odraditi na uho u kombinaciji sa "dobrim" zimskim paljenjem.Imam jedno pitanje. Jos sam mlad pa me zanimaju neke stvari. Konkretno sta se tice paljenja na imt 533.
1.) Kak odrediti da li je paljenje rano ili kasno?
2.) Kak bi paljenje trebalo biti postelano?
3.) Na koji nacin se to stela?
Vjerujem i ja sad da bi bilo ovo do sad je bilo nekih 400 i ovo bu još oko 200 računam!koja ploča?ona kaj je ko ljevak recimo? To ima! Koliki bi trebal biti razmak od štelvijka do srca kardanske? Danas još skidamo rezervar.puknut je tam di se šrafi pipica...
Pozdrav, imam dinamu na IMT 533, ali bojim se da ona slabo puni akumulator pa sam mislio staviti alternator. Čitao sam o toj temi ovdje i vidim da bi najbolje bilo staviti od jugića ili stojadina. Međutim mene zanima šta sa ovim reglerom što sad imam na traktoru, da li se on skida ili ostaje, ima li taj alternator od jugića regler već u sebi ili se mora iskoristiti ovaj koji već imam?
Pozdrav, imam dinamu na IMT 533, ali bojim se da ona slabo puni akumulator pa sam mislio staviti alternator. Čitao sam o toj temi ovdje i vidim da bi najbolje bilo staviti od jugića ili stojadina. Međutim mene zanima šta sa ovim reglerom što sad imam na traktoru, da li se on skida ili ostaje, ima li taj alternator od jugića regler već u sebi ili se mora iskoristiti ovaj koji već imam?
treba mi radionički priručnik za IMT 533...
jel ima netko??
I zaboravil sam. Kuplung ko zmaj.odvaja fino 1. 2. Stepen sve radi