bolje ga daj u kuhare ,
I onda bu postal ko pol foruma kaj ne znaju j***** kontakt bravicu spojiti.. rofl):rofl):
bolje ga daj u kuhare ,
Tino drugar, ja sam ti oko struje slabo znam, ali eto muho mi je pomogao, naci struju plus, i ostalo smo sami raditi, tj i ja sam predpostavljao da je plus, ali mi je osigurac otisao pa me zato zbunilo sto crvena zica nema struju, u medjuvremenu ja menjam osigurac Muha odgovara i ujedno sam i ja nasao...I onda bu postal ko pol foruma kaj ne znaju j***** kontakt bravicu spojiti.. rofl):rofl):
I onda bu postal ko pol foruma kaj ne znaju j***** kontakt bravicu spojiti.. rofl):rofl):
Evo pile
Renault thalia 1,5 dci
dizel
2003. godište
5 brzina
4 vrata
ajnšpric motor,pali po zimi ko mina
Kaj očeš reći da mi kuhari neznamo niti žarulju premeniti? Dečko dok si kuhar moraš biti i električar, plinać, vodoinstalater i mehanićar. Misliš da je meni v 2h posle ponoći netko hodal osiguraće na panceru mjenjat ili plinske cjevi popravljat, akomulatore mjenjat ili dizela odmrzavat dok moraš jesti dopelat a neće vužgati a pauza ljudima počne na minutu? 250-300 ljudi na svatima ne pita zakaj je ovo ili ono, oni su platili i plačeno žele na svome stolu, njih tvoj kvar ne zanima.I onda bu postal ko pol foruma kaj ne znaju j***** kontakt bravicu spojiti.. rofl):rofl):