Možda treba samo još malo poštelati da više diže s kuglicom.
Probaj koliko ima lufta kad su poluge u gornjem položaju (lufta mora biti minimalno par centimetara) i ako ima previše otpusti onaj šarafič (ključ 10) koji ograničava visinu dizanja pa tu poštelaj.
molim te pojasni mi malo , spojku bez zatvarača, jer kad spustim aluminijski poklopac isto pušta zrak, ovako napr, isto se dešavaJoj što ima puno ulja. Je li moguće da si ugradio spojku bez zatvarača, ne vidim baš dobro na slici? Čak sam uvjeren da jesi jer ima aluminijski poklopac ko prikolica a na traktoru je obično plastični, bar meni.
Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk
jel tebi pušta dok je prikolica priključena ili samo kad prikolica nije priključena ?Poštovani molim vas dali mi netko može pomoći, imam Imt 539 i pušta mi zrak od pozadi traktora na zračnom priključku, tamo gdje spajam crijevo od zračni kočnica prikolica, evo sliku prilažem, već sam mijenjao spojnicu i uvijek pušta zrak na ovoj gumici! hvala svima na pomoći
Moram se zahvalit kolegi Muhi koji mi je objasnio postupak ubacivanja slika na forum
To ti meni pušta kad nije prikolica prikopčana, znači traktor radi solo bilo u leru ili u vožnji samo pušta zrak,što misliš što bi mogao bit problem,jel tebi pušta dok je prikolica priključena ili samo kad prikolica nije priključena ?
a moguće je, kad su mi takvu dali u trgovini ja kupio misleći da oni znaju najbolje,Krivu spojnicu si postavio. Takav komad ide na prikolicu. Mislim da je ovo muska, a tebi treba zenska.
Poklopac ti ima samo funkciju zastite gumice i da necistoce ne upadaju dok druga spojnica nije prikljucena.
Hvala na uloženom trudu na ovim fotografijama i na video klipu, malo mi je jasnije, mislim da je problem u tome što sam krivu spojku postavio,moram probat kupit ispravnu,ali više ne idem u onu trgovinu gdje sam kupio prethodnuOvako to izgleda kod mene