O
Odessa88
Guest
Na Imt 539
ako doliješ do vrha, bude izbacio visak.
Koliko ja znam, da je na toplom motoru na ler gasu dozvoljen najmanji pritisak od 0.8 bar.
Na hladno ce biti nesto visi jer je ulje gusce. kad se ulje zagrije pritisak malo opadne i to je to.
uzmi kod kineza neku naljepnicu i zaljepi preko manometra0.8 bar a jel zavisi dal ga forsiras ili ne hocu reci on kad se zagreje padne koliko padne ili ako ga vise forsiras pada vise??Mislim dal je isto kad ores snjim ceo dan ili kad ga vozim na primer u transprtu 3 sata??Nikako da mi bude jasno oko tog pritiska
A mene si učil kak se može poštelati manometar i sad nečeš to pojasniti javno :twisted:uzmi kod kineza neku naljepnicu i zaljepi preko manometra
to ja radim samo mušterijama tako da zadovoljni odu doma .A mene si učil kak se može poštelati manometar i sad nečeš to pojasniti javno :twisted:
A mene si učil kak se može poštelati manometar i sad nečeš to pojasniti javno :twisted:
uzmi kod kineza neku naljepnicu i zaljepi preko manometra
Napokon glas razumafergy čupa sa manometrom i bez njega, ja neznam kaj trošite tipke bezveze...
:lol:
artyman:
trebala je prokliziti , problem je kaj nije ... i nemoj to opet zanemariti .
Blokira (vjerojatno )jer doboš nije centriran
Možda je i bolje da je pukla truba nego da te bacilo u grabu .
Mene je kod bratića u petak imao čudno iznenađenje:
Vukao na uzbrdici sa imt 539 oko 3 tone pjeska na prikolicii. Sve je bilo normalno dok nije stavio u rikverc, pa u 3 sporu..Tad je pustio spojku, i traktor je i dalje išao u rikverc...a kad je stavio u rikverc, traktor je isao prema naprijed....a kroz filter zraka mu je izbacilo podosta ulja...malo se upalsio i zvao mehanicara...i rekao da to nije nista. Samo ugasi motor i ponovo ga upali. Tko bi rekao da motor moze da radi i u kontra smjeru....