Stvarno su extra kad nesmeš naglo prikočiti :rolleyess:dobos je bio ok, blokirao je zbog toga sto sam malo kocnicu naglo pritisnuo a pakne su mi nove dok je sila kocenja povecana na kljucevima tako da imam extra kocnice
Stvarno su extra kad nesmeš naglo prikočiti :rolleyess:dobos je bio ok, blokirao je zbog toga sto sam malo kocnicu naglo pritisnuo a pakne su mi nove dok je sila kocenja povecana na kljucevima tako da imam extra kocnice
Stvarno su extra kad nesmeš naglo prikočiti :rolleyess:
:supz::supz::supz::supz:
Nemoj se s tim zezati .... ne vrijedi truda.Inače dva limića sa kontaktima na krajevima ti stvaraju problem ( sorry ,sad vidim da nije IMT) , ali nije ti lakše popravit nego stavit novu jer nisu ni neki novci u pitanju.
Strikane, a možda ti se samo ključ poderal pa ne širi dovoljno kontakte. Probaj unutra nabiti čavel odgovarajuče debljine ili šarafciger.Nakon duže vremena opet bi mogel nekaj šarafiti po traktoreku. Ponekad neće okrenuti anlaser (niti žmigavci ni svetla ne rade) jer nema kontakta. Kontakt bravica nekaj gnjavi i treba malo ključ okrenuti i nutra-van dok ne da kontakt. Bravicu sam pred puno godina kupil na placu (sajmu), od ursusa je, nije bilo original za imt. Nadam se da su se samo žice odpustile iz kontakta ali vjerojatno nisu. Pitam se da li bi mogel bravicu otvoriti i korigirati?? Zna neko kak to izgleda?
Stavi ampermetar, imaš kompletnu preglednost punjenja i pražnjenja baterije
bez uvrede neznam sta je to imam doduse neki sat na tabli kopji pokazuje bateriju al nije s nicim spojeno baterrija unutra ili ne pkazaljka pokazuij sredinu
A ne, to ti na IMT-u ide preko kočnica :rolfer:zanima me dali traktor fila akomulator ako radi na mjestu ili mora biti u hodu kao i auto i kad da skuzim prek lampice da nest ne stima s filanjem mislim svjetl ili ne kad radi
bez uvrede neznam sta je to imam doduse neki sat na tabli kopji pokazuje bateriju al nije s nicim spojeno baterrija unutra ili ne pkazaljka pokazuij sredinu
A ne, to ti na IMT-u ide preko kočnica :rolfer:
Kad daš kontakt svijetli, a kad ga upališ?
Pjero hvala na linkovima a tu sam ti stvarno tuta bugarin nisam u stanju to spojiti:madmana::madmana:
A ne, to ti na IMT-u ide preko kočnica :rolfer:
Kad daš kontakt svijetli, a kad ga upališ?
zanima me dali traktor fila akomulator ako radi na mjestu ili mora biti u hodu kao i auto i kad da skuzim prek lampice da nest ne stima s filanjem mislim svjetl ili ne kad radi
Sve kaj se samo popravi dugo ne trajekad ga upalim ne svjetli ali je svjetlio prije neki dan onda sam isprobavao svjetla i nije vise svjetlilo eto to me zbunilo:scratch:scratch
Kad das kontakt svijetli.Kad upalis treba da se ugasi.Da provjeris jel sto posto ispravno filanje:Upali tarktor.
upali svjetla i kad je na ler gasu probaj skinutu jednu klemu sa akumulatora.Ako svjetla i dalje gore znaci da fila.
Bitno da je motorno, a čim kvalitetnije tim bolje.hvala danas sam skinul plocicu sa bos pumpe da je podmazem ka ono tam neki federi sta da tam sibnem 1dcl ulja od traktora ili auta :scratch