• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Problem na IMT 533

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,638
Ja sam sebi slozio alternativni nacin za direkt paljenje. Razvukao dvije zice i namontirao dodatni malo jaci prekidac za paljenje na stisak. Nikad vise nisam morao s sarafcigerom palit

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,954
Puknuti a da uzmeš neki ključ i malo zamastiš prste garant bude radil samo riješiš hladan spoj (garnt to možeš i znaš) a ne kaj nas zezaš kakav si ti to buduči Velečasni :icon_fU:.??

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Svak tko misli da zna to popraviti , nek se tu prijavi , dođe i popravi , ja platim koliko god računa ...ako se to ponovi u roku..reko bi nakon 30 paljenja ali traktor stvarno malo radi pa bi razuman rok bil 6 mjeseci, ako zašteka vrača duplo nego sam platio ...

Jel ima zainteresiranih ?

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,994
Na ona dva dugacka sarafa pojela se izolacija pa mi je tu jednom pravio problem, stvarao kratki spoj. Mada kad se zaljepilo ni sarafciger nije pomagao.
Na kombajn od kad sam stavio relej ni jednom nije zaskljocao.
Jednom mi je majstor poravnao kolektor, pa se sav bakar nalio u one kanalice i dok nisam ocistio tankim sarafcigerom nije radio.

Oko struje nabadam ko corava kokos al evo...nabodem.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,690
ako se to ponovi u roku..reko bi nakon 30 paljenja ali traktor stvarno malo radi pa bi razuman rok bil 6 mjeseci

Jel ima zainteresiranih ?
Bolje s crnim vragom imat posla nek s tobom.... ja nebi.

Nego, za tak malo ti ni ne treba baterije i elektro pokretača, skini ili ostavi gore za svaki slučaj ako ti čavel ostane doma :(rofl):

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
pa malo , da ..ti znaš da sam odavna razmišljal o alternativi anlaseru .
sustav akumulator ,-anlaser - alternator mi je preskup za održavanje u ovom stanju i potrebama.

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,690
Riješenje je da ti pribavim kurblu (rupu na bolcnu si sam napraviš) i nagovorim Mrgu (još uvjek nam je "dužan") da ti pokaže kak treba :(rofl):

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
3,213
pa malo , da ..ti znaš da sam odavna razmišljal o alternativi anlaseru .
sustav akumulator ,-anlaser - alternator mi je preskup za održavanje u ovom stanju i potrebama.

Koliko mi je znat u njegovom kraju ima na kilometre anlasera:(giggle):

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,954
Naravno da ima zato je tata od Puknutog napravil dodatnu ručnu kočnicu :icon_super:.

Zetorboy

Iskusan lik
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,871
Počastio sam svog radeta novim led-lampama..pošto iovak več ima hrpu led dodataka, na kraju bude moderan traktor iz 77-e.. dok se na kraju i ne zapalim negdje od tog sveg :D:

Posljednje uređivanje:

Zetorboy

Iskusan lik
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,871
3500 vur ima, motor nismo još otvarali nikad al je promastio ko i svaki... oko 35 let je kod nas na dvorišću

Posljednje uređivanje:

MrSima14

Iskusan lik
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,567
A gdje su ti ledice po njemu?

Moj ima 6700 motor gotovo suh, slini mi malo pumpa na polugi gašenja. Rađeno u tim satima kvačilo, volan, boš pumpa i dizne, i pokoje sitnice crijevo i tako to.

Zetorboy

Iskusan lik
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,871
Ovo su mi lanjske slike.. ove zadnje led sam uzeo sad u subotu kao i elipsate radne gore nekak za pod krov, nisam još postavio, a zasad je led u poziciji na blatobranu iznad kotača, led pozicja u prvim farovima, satovima na tabli, te sam uzeo još za farove adaptere sa r2 na h4 i tu stavio plave bojane žarulje.. i zadnja radna lampa led, takve sam 2 uzeo sad za pod krov za radna svijetla.. tu imam sliku, kad sam šajbe skidal prije koji tj

Posljednje uređivanje:

Zetorboy

Iskusan lik
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,871
MOže :eek::
Da, da sve po ps-u.. sad mi je još tu rasvijetu završiti, moram volan riješavati, sve se rasklimalo.. i za kraj, bi projekt ko kolega šumadinac, zatvaranje zadnje strane, samo bi ja nekaj jednostavnije to probao napraviti, imam neke ideje već

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,576
Ne mozes ga registrirat sa tim zadnjim led lampama. Kolega nije mogao pa je dolje ostavio original a gore na kabinu je stavio te.

Najnoviji postovi

Na vrh