Remenica od dinama je prevelika, a pumpe vode za 533 sa remenom 13 neznam baš da ima, eventualno po naruđbi ili da se metne remenica od pumpe vode 539, ali onda ostaje problem sa remenicom radilice koja je i dalje za remen 17.
Mada mislim da imam negde slika baš tak uparenih remenica i to vozi skoro ko novo
orginal nikake,imam u planu kupit neki imt s kabinom il mozda cak i ursusa pa me zanima kako napravit zvučnu izolaciju jer su kabine prebučne... a pogotovo od 542
Strašno pomagalo za izolacijue,imam u planu kupit neki imt s kabinom il mozda cak i ursusa pa me zanima kako napravit zvučnu izolaciju jer su kabine prebučne... a pogotovo od 542
Crko mi je regler dinama na mom IMT 533. Kupiti novi regler - nemoguca misija, nema ga vise. Preostaje jedino pripasati neki alternator, sad molim pomoc, kako, na koji nacin i od cega uzeti alternator pa da stavim na traktor?
Nabavljen je alternator, pa ce za vikend vjerojatno na montazu.. Al ipak hvala..
Katastrofa... opet mi ne pali traktor nakon par dani stajanja, ko da se naguta zraka, trokira i jedva predela... a onda taj dan pali nadalje normalno. Dizne, ventili, ac pumpa ne znam od čega krenuti. Nafta ne curi nidge, tak da ne znam :?