kako spojiti automat za zmigavce, na sebi ima oznake X,P,L?
i jos jedno pitanje, kada ugradjujete prekidac minus pola, jel to neki odredjeni bas prekidac ima za to, ili moze i neki drugaciji, mislim malo jaci, i ako moze, kolika mora bit maksimalna struja kroz njeg?
Kvar riješen, problem je bio u dosjedu žica u kutiju sa osiguračima. Bilo je sve labavo,one plastične kopče stignu i to je to. A sada imam novi problem, otišla bravica,nemože se izvući ključ i nešto se zdrobiti u njoj, pa samo mogu isključiti i uključiti kontakt, a nema položaj za paljenje. Ja kupio novu bravica,ista na oko,u sa donje strane na slojevima isti brojevi. I spojim ja to ali ćorak, ova ima samo jedan zub,na drugom je već na federacije i tada se upali kontakt, a na trećem isto na federacije tek pali. Pa sad upali i kad opruga vrati ključ vrati ga ma prvi zub. A tada nemam više kontakt, pa nerado niti svjetla niti žmigavci niti sirena. Jeli se može spojiti neka žica na neki drugi broj tako da mi prvi zub bude kontakt? Ili moram kupiti novu bravica za zubom više? Hvalanažalost ne. Prekidač je u redu, ostaje mi samo još bravica kao sumnja.Dolazi mi uskoro majstor, doduše za jaku struju (televizore, veš mašine i tak to), no struja je struja, riješit ćemo...tako velo on :icon_super:
Jesi spojio rucicu?PozZ,
javljam se nakon podužeg vremena, pa me zanima kako spojiti onu ručicu za žmigavce (kupljena u Masivi), nema nikakvu shemu koja je žica za šta pa ako netko zna da mi olakša put bio bi mu zahvalan
Ima 8 žica btw.
Lp
Kuzma