Zašto točno?Mislim da ovaj ruralni bu teze dobiti nek ipard..ak se ko detalnjije ispitival zna o cemu pricam
Znaš možda nekoga tko ide sad na natječaj pa imaš inf. iz prve ruke?
Gdje se komplicira?
Zašto točno?Mislim da ovaj ruralni bu teze dobiti nek ipard..ak se ko detalnjije ispitival zna o cemu pricam
Zato što moraš,ne možeš metnut na plastenik onaj najlon koji ti hoćeš,već onaj najskuplji,isto tako je sa debljinama cijevi,žica i ostalih stvari...Pa svako kupuje kaj je njemu potrebno...a zakaj mislis da neko uvjetuje nekaj?
Zato što moraš,ne možeš metnut na plastenik onaj najlon koji ti hoćeš,već onaj najskuplji,isto tako je sa debljinama cijevi,žica i ostalih stvari...
Traktor možeš kupiti samo sa određenim paketom opreme,koju možda nikada nećeš koristiti... To poskupljuje cijelu stvar od 20-40% i kad se još zbroje ostali troškovi sve na kraju nema nikakvog smisla...
Zato što moraš,ne možeš metnut na plastenik onaj najlon koji ti hoćeš,već onaj najskuplji,isto tako je sa debljinama cijevi,žica i ostalih stvari...
Traktor možeš kupiti samo sa određenim paketom opreme,koju možda nikada nećeš koristiti... 2 To poskupljuje cijelu stvar od 20-40% i kad se još zbroje ostali troškovi sve na kraju nema nikakvog smisla...
Za razliku od IPARD programa, u sklopu kojeg su sva roba/radovi/usluge morali potjecati iz prihvatljivih zemalja (članica EU, zemalja u okruženju, te drugih navedenih u tada važećem popisu), Program ruralnog razvoja ne poznaje to ograničenje, odnosno roba/radovi/usluge mogu potjecati iz bilo koje države.
ipard je bil stroži ..a.l ovaj natjecaj buju problem financije...jer banke su jako postrožile...dosta sam se raspitival i idu mi kolege i jednostavno finacije moraju biti extra...evo ispod 40000 kuna dobiti nema smisla iti jer nebus prosel...ak ides na neku investiciju od oko 700 tisuca kuna...ubiti tko se je malo raspitival bu znal...