• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Program ruralnog razvoja - 2014. do 2017.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
@zivisic, kvaliteta prodaje robu a ne novi strojevi! Jednom zgodom smam baš pričal sa jednim prijateljem limarom zašto je kupil novi audi dali zbog šminke pred kupcima ili kaj? On mi je samo odgovoril da je sa starom prhnetom 80-kom ugovaral bolje poslove nego sa novom 6-icom.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Licemjerje. Mora se imati novo, da bi se moglo pokazati. Inače te "kupci" doživljavaju nesposobnim.

Dobro čuvani i održavani stariji strojevi mogu dugo raditi. Obnovljeni stroj gotovo je jednak novom, a košta puno manje. Kvarovi se događaju jednima i drugima.

Novi strojevi su jedino ugodniji za rad i manje zamaraju (ak ne mislimo na nove kineske).

zivisic

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
726
Bilo bi mi krivo da mene pogresno dozivite ili da vam se cini da padam na 'njihove' fore.
Ali zaista vjerujem da je danas marketing vazan.
On kao takav ima neke zakonitosti a to su gotovo uvijek lijep prizor i dobra prica sa plemenitim komponentama.
Ako me to stvarno dijeli od posla obuc cu robu i stavit gela u kosu, sjest, pripremit neku pricu, al nadam se da necu nikad doc na nivo da mi je roba i frizura sve sta imam.

Za mene je pazar najveca skola na svijetu,
ja nisam vjerova da ljudi koji dojdu kupit domace i dalje zele padati na trikove iz reklama...ali tako je, treba imat i tu vjestinu uz dobar proizvod

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Znam to. Zato ljudima po firmama možeš prodati "domaće jabuke" (iz dućana) po većoj cijeni.

Reklame su ljudima oprale mozak, pa više ne vide bitno od nebitnoga. Pogotovo u gradovima, onima koji nemaju malo vrta.

Ak jabuka ne izgleda pravilno i lijepo na oko, neki ju nebudu ni pogledali. ja se budem sagnul i zel onu koja je pišiva (ima crva) i ne smeta mi ako je malo nagnila.

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,902
A jbt, pa zaposli neku, što kažu, naprednu i nazadnu i ne moraš se previše brinut.

pixa93

Novi član
Tu od
1 Stu 2014
Poruka
23
Možeš linkat tu, ja isto ulazim u to i to jako, projekt ce mi radit jedan gospdoin iz slavonije koji je hrvatski stručnjak za to sve pam islim da nebi trebalo bit jako problema...

Posljednje uređivanje od moderatora:

golman7

Član
Tu od
11 Ruj 2011
Poruka
605
Na stranicama,APPRRR,,,imate pravilnik,,ne zvuci bas optimisticno,,ako ga shvatio dobro,,:(envy):

pixa93

Novi član
Tu od
1 Stu 2014
Poruka
23
Nama zvuci komplicirano, zato i postoje firme koje ce radit projekte, koji to imaju u malom prstu, uzimat ce nesto malo avansa a ostatak po ostvarenom projektu.

pixa93

Novi član
Tu od
1 Stu 2014
Poruka
23
Kod mene ce bit malo manje odmah

djelac

Član
Tu od
9 Tra 2009
Poruka
530
Kak dugo se radi taj plan?meni rekli oko 30 al moze narate...adonis jel tinoni odmah vele imas uvjete ili ne agencija kojabto radi...moze na pp

SonnYYY

Aktivni član
Tu od
15 Lis 2012
Poruka
427
Jeb** ti taj program, kad da bi uopće mogao nešto dobit, trebaš unajmit aganciju, koja sve to debelo naplaćuje i to u startu. Mislim stvarno, jadno!

adonis basser

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2013
Poruka
1,223
plan ti ovisi o visini i vrsti ulaganja. ako kupuješ mehanizaciju onada je to vrlo kratko, u roku sedam dana ti mogu sve napraviti. ako je ulaganje veće, izgradnja farme npr onda to traje i do mjesec dana.

pixa93

Novi član
Tu od
1 Stu 2014
Poruka
23
Naravno da nemoraš, ali ako želiš proc i ne padat na natječajima zbog gluposti platiš firmi da to odradi, isto kao što i platiš advokatu da te brani a možeš se i sam branit.

adonis basser

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2013
Poruka
1,223
đelac, u agenciji ti mogu odmah reći ako zadovoljavaš uvjete za ulaganje koje planiraš

radul

Član
Tu od
28 Svi 2013
Poruka
788
Vidim već i da veće firme koje prodaju polj. mehanizaciju reklamiraju da ujedno sređuju i potrebnu dokumentaciju za povlačenje sredstava....kod nas sam vidio da" Lateran d.o.o" ...znači ako kod njih kupiš oni sređuju papirologiju ,normalno ako udovoljavaš uvijetima.
Jel ko probavao šta na ovaj način i zna šta o tome?

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Danas sam bio u Zagrebu na predstavljanju ruralnog.
Dosta je komplicirano je nema nadopunjavanja do nekog djela i sve ide u elektronskom obliku.
Treba skupiti određeni broj bodova da bi prošao projekt itd...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh