Pričaš gluposti. Radi se o agenciji koja ima najviše REALIZIRANIH projekata u našoj regiji i svi se guraju kod njih jer su među najboljima i sa najviše iskustva.
Nikakve novce ne plačam niti dajem unaprijed već po predaji projekta .
Ja ću bolje riskirati tih 500 kn pa da mi projekat rade ljudi koji to znaju i za koje sam siguran da su sve dobro odradili nego da se netko uči u hodu a ja gubim uzalud dane ganjajući kojekakve papire koje netko neće znati niti posložiti kako treba.
P.S.
A ako ne prođem na natječaju tih 500 kn je puuuno premalo za obim posla koji ti ljudi moraju odraditi i sve posložiti da bi projekat na nešto ličio i prije svega da bi bio održiv.
Eto vidiš kako se mjenja priča kada su izjave neobjektivne. Treba biti realan, pa što je tih 5% na postotak ljudi koji će proći? Pa nije to baš tako puno love. Iskreno mi radi čovjek za 4%, bez predujma. Tako rjetko imam priliku dobiti nešto da ako imam veće šanse zato što izgubim 4-5 % i prekrižen ruku čekam mene to uistinu ne brine. Ionako nitko u projektu nije raspolagao sredstva kao što bi da su to njegova zarađena.
Za održivost projekta si ti sam zadužen jer to određuje vrsta i područje investicije.