Ta tablica ima smisla kao i ona koju bi ja napravio za stočarski uzgoj za pojedinu kulturu saborskog mjesta.Nisam siguran da je ovo zadnja važeća tablica, ali po ovome možeš izračunati
Ta tablica ima smisla kao i ona koju bi ja napravio za stočarski uzgoj za pojedinu kulturu saborskog mjesta.Nisam siguran da je ovo zadnja važeća tablica, ali po ovome možeš izračunati
Ja imam obradivo 1.25ha. Pola voćnjak pola povrće i veličina OPGa je nekih 5600€.Ček ne kužim, gdje se vidi procjena veličine PG-a?
U AGRONETu u EVPG kalkulatoru?!!!
Pa mi smo malo gospodarstvo a piše tamo nešto više od 21.000€, procjenjuju mi ovce samo na 12.500€.
Da mi ih je barem prodat odmah za te pare?
Koliko onda vi do 8000€ imate zemlje u obradi? do jedno 8ha?!!!
Ili ja nešto ne kužim...
Ne ulazim u to da li ima smisla ili nema, niti sam je ja radio... Takva je kakva je...
Jbga ako imate 120 ovaca, i 15 ha obradive zemlje a da nisu zitarice ne znam da li je to bas malo gospodarstvo
75 bodova 3400 na inicijalnoj rang listi.
Trenutno sam na 3254 mjestu, prije mjesec dana sam kontaktirao agenciju i dobio tu informaciju. Status podnesen.
Mi to prekrižili kad ono jutros zovu za dopunu...... Razlog ovom povećanju su dobro pripremljeni projekti koji su zadovoljili uvjete natječaja, a za koje je početna alokacija bila nedostatna....
Tako je, svima koji zadovoljavaju uvjete isplatiti. 😊
Nada je zeznuta cura. 🤭🤭
Kad si spomenuo kubotu kupljena u slo preko ruralnoga za puno manje novaca.
Baš je gledao makina u Karlovcu
Kada ste podnijeli zahtjev za isplatu druge rate?Napokon nam je isplaćena druga rata za 6.3.1.