denisv
Član
- Tu od
- 18 Svi 2012
- Poruka
- 635
A kakav je okus?
Ima okus paradajza :icon_mrgreen: Ko te pita za okus, lice prodaje pice.:icon_mrgreen:
A kakav je okus?
Samko mogao si i bolje da izabereš. Ja od ovoga imam samo maraton i nemoj od njega očekivat da bude tvrd mekši je od Mischela koji je mekan a amati je sranje.
sta sam onda trebao kupiti? ovo nije za mene nego za prodaju, ne bih htio da ne budu zadovoljni ljudi ...
Onaj koji kupi za kućnu upotrebu traži okus bez transporta i izgleda Zato je bigbeef najbolji za rasadu kao i Clausovi hibridi. Koliko sam ja skužio kod nekih koji prodaju na tržnici rasadu...
Recimo do superior ima i bolji paradjiza za kućnu upotrebu od maratonca, ne? Ove godine sam kupio masu hibrida, i kod svih ti izvikanih zanima me samo jedna stvar. Ph vrijednost kad ga smiksam. Neću kisele Prinos me ne zanima.
Ma jasno Siki, volim čitati tvoje postove Nego kako pričam sa ljudima čujem da se opako žale na žgaravicu. Kao od kuhanog paradajiza dobiju žgaravicu? E vidiš takvo smeće ne bi da proizvodim pa da rodi 50 kg po biljci. Rajčica treba da krijepi, snizava tlak, da je u kuhanim jelima alkalna reakcija. Poz
Kako misliš za prodaju. Ako misliš za presadnice onda je to sve dobro. Onaj tko sam sebi uzgaja rajčicu ne traži da bude tvrda nego da bude lijepa. Mischel je lijepa rajčica ima boju a i oblik. Maraton će sve da zadovolji svojom krupnoćom ali nije tvrd, a ima i boju dosta dobru. Amati ima sve ali kvalitet mu je jako upitan.
da ja tražim tvrd paradajz našao bih ga davno prije, onaj tko sebi rajčiccu uzgaja traži dobar okus i donekle krupnoću
za sebe imam ; mondial, logisticu i cinto
Ma jasno Siki, volim čitati tvoje postove Nego kako pričam sa ljudima čujem da se opako žale na žgaravicu. Kao od kuhanog paradajiza dobiju žgaravicu? E vidiš takvo smeće ne bi da proizvodim pa da rodi 50 kg po biljci. Rajčica treba da krijepi, snizava tlak, da je u kuhanim jelima alkalna reakcija. Poz
Savjest prije biznisa. Ove godine je selekcija, analizirat ću i odstraniti koji ne zadovoljavaju.
Na testiranju su hibridi Clausa, Superiora, Enza Zaden, Takii, S&G, Sakata i GSN. RZ namjerno nisam uzeo jer su rasprodali količinu a nemaju petlje da kažu, kao što to kažu Bejo i S&G u nekim kulturama, nego preljepljuju naljepnice. Poz
Ja sam nekad radio superiorovo seme al sad ga radim samo koji struk za prodaju a nikoko za sebe ima on dobrih hibrida al samo za hobi proizvodnju bar je tako kod mene i ja sam svasta probo al ..nije tolko cisto seme kao kod drugihOdredio sam sukladno mojim mogućnostima. Što će mi neki plastenički paradajiz visine od 6m kad mu to ne mogu priuštiti? Izabrao sam nešto što mi ima prođu ali da vidim jel ima bolje. Mada...
Evo slikica paradajza.
Stručnjaci aj komentar ali molim za razumijevanje ovo je prvi put a ja samo početnik (početnička sreća ili peh),ja mislim da i nije tako loše.hi):