prvi put sadim rajčicu u plasteniku,vrsta reli.počele su crveniti. zanima me koliki je prinos po stabljici.imam 1800.stabljika.
Deset tona sve ukupno, da bubnem pa cemo vidjeti.
Iz tvojih usta u Božje uši,hvala!
Dali možda znaš koja bi bila sorta sa ove zadnje slike ubi me neizvjesnost.
Na vrhu je samo rodna grana i ništa više sa par cvjetova prosjek 3/4 cvijeta po stabljici a ja ju nazivam oronjuli puran da bar izbije plod pa da vidim bar kakav je inače je stabljika potpuno čudna sutra slikam i postavim sliku.A to da ima samo jednu cvijetnu granu na vrhu, malo mi čudno. Pa ima li dalje vegetativni pupoljak?
Evo slike kako izgleda ova rajčica.Na vrhu je samo rodna grana i ništa više sa par cvjetova prosjek 3/4 cvijeta po stabljici a ja ju nazivam oronjuli puran da bar izbije plod pa da vidim bar kakav je inače je stabljika potpuno čudna sutra slikam i postavim sliku.
http://www.johnnyseeds.com/c-52-tomatoes.aspx?pagesize=15&list=1&pagenum=3
eto dva tipa roze rajčice, još samo da možem do njih...:madmana:
Kalcij, kalcij, kalcij.... ili možda jedna doza "viagre" party):Ja posadio pink hibrid ove godine u plastenik za probu,no čini mi se da će biti problema sa tvrdoćom...tek je počeo zoriti,a već je mekan...
Kalcij, kalcij, kalcij.... ili možda jedna doza "viagre" party):
Šala, mala... ali ima tu na portalu članak o problemima sa kalcijem, pa vidi pod čimbenicima, možda je nešto bilo kod tebe u rajčici.
Dobar članak y):