Na koji razmak sadite rajicu ovog tipa i da li pri velikim vrućinama ima opadanja cvijeta?A ovo iz 5mjeseca prošle godine. Pošto može samo 3 fotke odjednom.
Nema otpadanja cvijeta kao na običnoj rajčici, 99.9% se oplodi neovisno o temperaturi. Bumbari i pčele obožavaju cvjetove.Na koji razmak sadite rajicu ovog tipa i da li pri velikim vrućinama ima opadanja cvijeta?
zanimljive i korisne informacije,hvala!!!Nema otpadanja cvijeta kao na običnoj rajčici, 99.9% se oplodi neovisno o temperaturi. Bumbari i pčele obožavaju cvjetove.
Jedina opasnost je da se gornja etaža skuha u 7 ili8. Mjesecu.
3-3,5 biljke po m2
Da li se vodi jednako kao svi visoki hibridi ili ostavite i koji zaperak?To je taj Tonatico f1 uz samo 1 tretman fungicidom i insekticidom za jesen.
Ove su fotke od jesenje proizvodnje
Na koji razmak sadite rajicu ovog tipa i da li pri velikim vrućinama ima opadanja cvijeta?
Rally f1,Big Beef f1,Delfine f1,Cristal f1,Pink Treat f1 (TEX 2721),Uragan f1,Kazanova f1,Mondial f1,Optima f1,Medeno srce f1,Country Taste F1 samo neki hibridi razlicitih sijemenarskih kuca veoma dobrog okusa u beef i small beef segmentu za razliku od plastike tipa Buran f1,Belle f1,Panekra f1....
Na koji razmak sadite rajicu ovog tipa i da li pri velikim vrućinama ima opadanja cvijeta?
Rally f1,Big Beef f1,Delfine f1,Cristal f1,Pink Treat f1 (TEX 2721),Uragan f1,Kazanova f1,Mondial f1,Optima f1,Medeno srce f1,Country Taste F1 samo neki hibridi razlicitih sijemenarskih kuca veoma dobrog okusa u beef i small beef segmentu za razliku od plastike tipa Buran f1,Belle f1,Panekra f1....
Imaš kaj za prodati? Zanima me ovo.Da malo razjasnimo neke stvari, bio sam i ja nekad neiskusan i pisao svašta. Okus rajčice i njena kvaliteta zavise najviše od 2 stvari. Prva je zemljište(stanje dostupnih hraniva) a druga odlika sorte tj hibrida.
Što se tiče rajske rajčice, sa njima nisam oduševljen iz 2 razloga. Broj 1 je što lažu o načinu uzgoja, a broj 2 je što lažu o sortama koje uzgajaju. Pišu da su to sorte, a nisu. To su hibridi od raznih proizvođača(enza zaden, clause...)
Isprobali smo dosta hibrida i svake godine isprobavamo i mogu reći da ima jako malo onih koji su stvarno ukusni i dobri.
Tko želi cherry rajčicu koja rodi kao blesava, a prije svega ima nevjerojatan okus neka uzme Tonatico f1 Bejo zaden pakiranje 1000sj oko 1000kn. Ako nekome treba samo nekoliko sjemenki slobodno mi se javite u poruke.
To je taj Tonatico f1 uz samo 1 tretman fungicidom i insekticidom za jesen.
Ove su fotke od jesenje proizvodnje