Ako si ti zadovoljna s onim tamo odojkom ili janjetinom ondak imaš niski prag po pitanju kvalitete pripremljenih svinjskih i ovčjih mladunaca .u svakom slucaju odojak ili janjetina pecena je bolja i od šarana i oni grickalica malo kapule (luka) i kasnije gemistek ili piva artyman:
ja kazem onako radi zajebancije nisam nikad bio u gudovcu pa neznam ,,,,OVE SE GODINE VIDIMO I BLIZU MENE U BIOGRADU NA SVJETSKOM NATJECANJU ORAČAAko si ti zadovoljna s onim tamo odojkom ili janjetinom ondak imaš niski prag po pitanju kvalitete pripremljenih svinjskih i ovčjih mladunaca .
Odojak više ni doma nije kao nekada jer više nema kvalitetne sirovine ..a gdje još kad ga oni tamo skuhaju a ne ispeku .
.
nevjerujem:mrgreen:ja kazem onako radi zajebancije nisam nikad bio u gudovcu pa neznam ,,,,OVE SE GODINE VIDIMO I BLIZU MENE U BIOGRADU NA SVJETSKOM NATJECANJU ORAČA
mozda dođe koji forumaš idem viditi u temu oranjenevjerujem:mrgreen:
reće nam da smo ja i ti ludi,,, dalmatinci a ne zelimo za ribu cuti davno sam ja reka da riba valja i vuk bi ronijeda neodem od teme
ali dečki znate li koja je nabolja riba?
kad janje sa rive padne u more
reće nam da smo ja i ti ludi,,, dalmatinci a ne zelimo za ribu cuti davno sam ja reka da riba valja i vuk bi ronije
tako je Arno,ako hoče koji kolega sa mora ,ja sam iz sela gdje je trampa i solarno plačanje najčešče ,pa ja im dam gicka bez GMOa a oni meni jednu dobru tunu te kilaže,pivu ču si nabaviti:finga::drinkers:artyman:Ok momci bez svađe , ljepo čemo zamjeniti kila za kilu roktač za plodove mora :lol:
Ako si ti zadovoljna s onim tamo odojkom ili janjetinom ondak imaš niski prag po pitanju kvalitete pripremljenih svinjskih i ovčjih mladunaca .
Odojak više ni doma nije kao nekada jer više nema kvalitetne sirovine ..a gdje još kad ga oni tamo skuhaju a ne ispeku .
.
nije ..(i moja je sreča da ga prirodnog nikad nisam okusil ) ..ali ovaj je barem ispečen na žaru i tu nema mučkanja .a kaj misliš kak je taj šaran uzgojen ,sigurno nije divljak iz rijeke.....