Siki i ja sam u godinama i moj moto je bio" na mladima svijet ostaje", pa se pitam dali svi mladi razmišljaju tako.Uvijek sam zagovarao dati mladima vlast neopterećeni prošlošću(partizani-ustaše), dobri ekonomičari,školovani idr...pa sad jesam li ja bio u pravu....pitam se?
Prosvjedi..............!
Pozdrav!
Ne johabi ima mladih ljudi koji pravilno razmišljaju i mogu puno toga napravit ali nemogu od starih prdonja koji ih sprečavaju i ucjenjuju problem našeg društva je što pošteni i sposobni mladi ljudi nemogu doći do izražaja poglegaj naš sabor sve same ovce ili ulizice nitko nema svoje mišljenje postali su pravi klimavci ili još gore što je Marijana Petir izjavila da žene u saboru moraju ići ranije u mirovinu zato što je rad u saboru težak a mojoj ženi rad na polju je lagan pa cjeli svjet nam se smije zbog takvih uluzica naša država propada a da ne spominjem druge koji ništa drugo neznaju nego samo se narugat jedan drugom zato trba sve njih skidat sa vlasti skroz dok se ne nađe netko pošten i sposoban. Sjećate li se one Račanove famozne izjave "narod sada živi puno bolje samo još toga nije svjestan" e ja sam svjestan i znam da živim puno gore nago što sam nekad živio.