ŠANANA
Dobro znana faca
- Tu od
- 23 Sij 2008
- Poruka
- 12,734
E pa sad ne možeš prodavat
Ma šala samo....rađe dam okolo nego da ga doma prolijevam, žal mi je toga...
E pa sad ne možeš prodavat
seljak neće imati za ratu kredita i pristaće na još niže cijene mlijeka, nažalost
mislim da se varaš!
Daj bože da se varam, imam školskog koji ima 36000 kn kredita mjesečno što za štalu što za traktor i priključke i sam kaže da izgura još samo ovu godinu pa da se riješi tog kredita i nažalost krava.
Izgleda da nikaj još.Ja čekam vijesti u 17 da vidim kaj bude možda.Izgleda da su ovi iz Dukata najednom oglušili i oslijepili.Forumaši govore da ulazi u tvornicu nisu blokirani,na tv govore da jesu,ko zna možda su i njih "kupili" već.
Nebudete ništa napravili sa svojim prosvjedima na cestama. Ko vas je tero da kupujete tolke nove i skupe traktore i ulažete u suvremene štale.... Dobro da nesjedite u kuči i stisnete dugme da se sve samo napravi. Niste razmišljali da štetite samo vozačima Dukata koji uz iovako male plače moraju sad iz Bj u Zg na utovar konzumne robe i onda razvozit i po 250 km u jednom smjeru jer ste vi blokirali Sirelu a Dukat ne.. Kad radite nešto onda radite kak spada ili čiči kući mili moji :evil:
Nebudete ništa napravili sa svojim prosvjedima na cestama. Ko vas je tero da kupujete tolke nove i skupe traktore i ulažete u suvremene štale.... Dobro da nesjedite u kuči i stisnete dugme da se sve samo napravi. Niste razmišljali da štetite samo vozačima Dukata koji uz iovako male plače moraju sad iz Bj u Zg na utovar konzumne robe i onda razvozit i po 250 km u jednom smjeru jer ste vi blokirali Sirelu a Dukat ne.. Kad radite nešto onda radite kak spada ili čiči kući mili moji :evil:
biti ce rezultata 10-20%manje proizvođaća mlijeka kojima ce dukat i ostale mlijekare otkazad otkup mlijeka radi nepoznatih razloga.Nebudete ništa napravili sa svojim prosvjedima na cestama. Ko vas je tero da kupujete tolke nove i skupe traktore i ulažete u suvremene štale.... Dobro da nesjedite u kuči i stisnete dugme da se sve samo napravi. Niste razmišljali da štetite samo vozačima Dukata koji uz iovako male plače moraju sad iz Bj u Zg na utovar konzumne robe i onda razvozit i po 250 km u jednom smjeru jer ste vi blokirali Sirelu a Dukat ne.. Kad radite nešto onda radite kak spada ili čiči kući mili moji :evil: