Kićo
Aktivni član
- Tu od
- 9 Velj 2008
- Poruka
- 1,804
Evo da se nadovezem na prijasnji post g. Slafka, zelim samo reci da u mom kraju ima izrazito malo pomenutih prskalica a opet znam ljude koji ju imaju i zadovoljni su. Konkretno za probleme oko "plastike" nisam osobno upoznat vec sam iznio iskustva drugih ljudi sa ovog i drugih foruma, znaci niti za jedan problem ja ne tvrdim da je 100% istinit kao ni da je to vasom krivnjom. Svi znamo kako ima ljudi koji znadu cuvat i odrzavat strojeve a i onih koji su strucnjaci za unistavanje. Otrgnjene dize su samo znak koliko covjek pazi na svoj stroj, bilo da je u pitanju Leško, Agromehanika, Amazona ili bilo koja druga marka. Probita bacva isto je znak nepaznje dok recimo odbit klin za kopcanje s donjim podiznim polugama je vec znak propusta u izradi.
U mojem slucaju pri kupnji prskalice prevagnula je cijena koju sam uspio ishoditi ali ne zahvaljujuci firmi koju vi navodite (firma iz mog kraja) nego rabatu jedne sasvim druge trgovacke kuce. Cijena se svela na vrlo malo razliku i to je to.
Moram jos naglasiti da mi se Vaš proizvod na oko vise svidio i da sam vec bio odlucio s Vama napravit posao unatoc glasinama okolo ali eto prijatelj mi je ponudio nesto sto nisam mogao odbiti.
U mojem slucaju pri kupnji prskalice prevagnula je cijena koju sam uspio ishoditi ali ne zahvaljujuci firmi koju vi navodite (firma iz mog kraja) nego rabatu jedne sasvim druge trgovacke kuce. Cijena se svela na vrlo malo razliku i to je to.
Moram jos naglasiti da mi se Vaš proizvod na oko vise svidio i da sam vec bio odlucio s Vama napravit posao unatoc glasinama okolo ali eto prijatelj mi je ponudio nesto sto nisam mogao odbiti.