Mogu reč da neće bit pogreške ni sa Leško-m..Doslo vrijeme da se ide u kupnju nove traktorske prskalice pa s tim i briga oko izbora. Ponuda je sarolika i ima svega na trzistu volio bih cuti vasa misljenja. Zanima me prskalica kapaciteta 600lit, tri posude, 12m nivelirajuce grane, triplex dize. Pasalo bi mi kad bi je mogao uzet bez pumpe jer ju imam 105 litasku skoro pa novu (godinu i pol dana staru).
Agromehanika je najpopularnija u nasim krajevima i kvaliteta je neupitna samo jedna stvar ju bas ne krasi a to je cijena koja je manje popularna.
Leško je cijenovno prihvatljivija, oprema na njoj slicna samo cujem okolo glasine kako ljudi nisu bas najsretniji s njima. Navodno price oko kvalitete plastike i jacine rame.
Poljoopskrba nudi nekakve poljske "Akpil" koje opet imaju talijanske pumpe, austrijeske dize i razvodne ventile koji se navodno ugradjuju u Rau prskalice. Cijene su oko 50% manje od Agromehanike...
Kojakave Noname ne dolaze u obzir zbog mogucih problema sa dijelovima.
Znaš li možda,ako nije tajna,koliko ju je susjed na kraju platio?
Nista od opreme, standardna ponuda. Tri bacve, nivelirajuce grane 12m bez triplexa, pumpa 105lit. Rucno otvaranje i podizanje. Fiteri, nalijevanje preko hidranta, grane se dijele na 5 sekcija, i kojekakvi dodaci skoro da i neznam cemu sluze.
Eko mikser nisam htio zbog 5000 novcica, triplex hmm... 3500 novcica a mjenjo bi dize najvise dvaput godisnje mozda ni tolko, nisam ih htio. Za sad je jos na zimskom snizenju desetak posto.
Čestitke za stroj:supz:
A koji je razlog kaj nema više opreme?
Agromehanika je najpopularnija u nasim krajevima i kvaliteta je neupitna samo jedna stvar ju bas ne krasi a to je cijena koja je manje popularna.
Leško je cijenovno prihvatljivija, oprema na njoj slicna samo cujem okolo glasine kako ljudi nisu bas najsretniji s njima. Navodno price oko kvalitete plastike i jacine rame.