Kod mene na dosta mjesta leži voda,i to najvjerojatnije duže vrijeme jer je snijeg padao i topio se te smjenjivao s kišom.Nezgodno je što ju nemam mogučnosti nekud ispustiti.
Tu ,na tim mjestima i kad se povuče voda neće biti ništa od pšenice?Ili? Rado ode zarada.:fiery:
neću te plašit,ali kod nas ima mjesta gdje se oće tak zadržavat voda,stari tu nikad nije sijao strne žitarice,veli da ak duže stoji voda,niš od toga,nestane sve,ali nam je zato tu kuruza uvijek najbolja
3km dalje,dijametralno suprotno,čisti šoder na 30tak cm dubine ,tu su strni vrhunske,a kuruza ni blizu-ako nema kiše dulje od 3 tjedna sprži se
treba se prilagoditi onome s čim raspolažeš
Istina, kod mene je ista stvar na polju.. potpuno isto...
pital sam i na drugim temama,koliko se isplati kupovati sjeme strnih žitarica,vi koji sijete puno,osjeti li se razlika u prinosu u odnosu na tavanušu i koliko?
@šanana nisi jedini i meni skripi moja ce isto nesto dobit sad sta i u kojoj kolicini neznam ili jednog i drugog u manjoj dozi!
Ja je imam 4,5 rali, još ni sam neznam kakva joj bude prihrana, sve ovisi koliko bude "volje" za torofl)::icon_scratch: