U kabini ti bas baš ne treba..
AL ljepše se čuje kad je zvučnik u kutiji,pa ako imaš volje izradi kutije.
Nekak najbolje mjesto bi bilo u zadnje čoškove gore,jedan s ljeve strane a drugi s desne..
Ova žica kaj ide na klemu,stavi joj okruglu stopicu i zašrafi gore na klemu,a ne ovak sam da je stisnuta direkt na akumulator s klemom..
E izvini sta ne treba u kabini????
Kakvu okruglu stopicu,ne znam na sta mislis???
ma kakav radio na 539 daj mi objasni kad buš ti slušal taj radio jer kad oreš ili sl. bogme ga nebuš čul,a ak staviš jake zvučnike onda ti bu grmilo i zujalo u ušima još dva dana kasnije ja sam svojeg izbacil i nikad više ga nebu unutra bar dok sam mu ja gazda
ma kakav radio na 539 daj mi objasni kad buš ti slušal taj radio jer kad oreš ili sl. bogme ga nebuš čul,a ak staviš jake zvučnike onda ti bu grmilo i zujalo u ušima još dva dana kasnije ja sam svojeg izbacil i nikad više ga nebu unutra bar dok sam mu ja gazda
a kak su ti uha nakon toga koliko tonova zujanja čuješ navečerja imam radio na 539 i uvijek se cuje dobro, i kad orem ili bilo sta da radim, al dobro, moraju biti kvalitetniji zvucnici.. sad mi vrijeme triput brze prolazi dok nesto radim, dok upalim ujutro traktor palim i radio i svira cjeli dan.. nekad je takva pjesma u kabini da mi cisto grlo promukne.. :weedman:
a kak su ti uha nakon toga koliko tonova zujanja čuješ navečer
ništa se ne vidi
u jbt..nemam tak slabe najmanje 130..jeh unda bude jedna 130 - setka ili ako uspijem kaj zbavit slabijeDovoljno ti je 2x50W (RMS)...naravno ako ne povećaš glasnoću do daske...