meni se ta prikolica za taj trakor čini nekako malena, ne znam koliko je dužina i širina al to mora svagdje izvuć, ja naprimjer imam 3340 isti ko i 5211 po nekima i slabiji zbog prednje vuče, prikolica je 3,5m x 2m i slažemo takove po 30cm(možda i više) dužine u 4 reda visine, s tim da u njima nema rupe jer cijepamo i stavljamo između okruglih komada.
traktoru još nikad nije trebala prednja vuča, put je osrednji a nagib jako velik, ako staneš zaboravi da će te itko izvuć i sa 200ks, jednostavno bez vilta na vrhu brda ništa, i izvlači bez problem, nikad mu još spore nisu trebale, znači 1 brza i gas na 2100-2200, jedino je klasična prikolica kojoj pola tereta pada na traktor pa mu je to olakotna okolnost.
Ja ne znam kakvu vi šumu imate, jer jasno mi je i da se neda svakome slikat, neda se ni meni, ali ja od kad sam na forumu nisam vidio šume kakva je kod nas, to su sve ravnice, pa takve su oranice kod nas.
jedino što ne idemo s Zetorom u šumu nego samo na put, jer taj traktor jednostavno nije za šumu kod nas, a i šteta ga je, jer još grane nije vidio, a i ursus 335 imam problema da prođe negdje.