Znam ja to odavna, još da imaš neku raketu od auta, gdje bi ti bio kraj.Nema, kaj mogu kad to volim, i zato se svim tim profi bavim 👌😊
Ko očemu,, ti o snijegu i zimi,,, hebla te zima,,Ja danas cijeli dan gledam kak da ovo spilim🤔😂borovina😇i bi i nebi sa novom pilom, bilo mi ju žal palit i mazat za to. Tak da ipak niš do daljnega do svečanog paljena.
Pilil sa starom, dojde žena i pita pa kaj nisi kupil novu pilu, reko jesam zakaj? Pa kad ju ne vidim da piliš snjom, reko ni nebuš jer sam ju sam pred sobom skril da ju ne zmažem😂😂🥰pa mi veli da ne vidi svrhu nove pile a čuvam ju, reko ti to ne kužiš. Tak je kak je i gotovo. 🍺🏁😉😇
Al zbilja ovo sve puno smole, to kad se za ljepi ni Bog dragi ne očisti.
Ma kolga kažem dosada, sve je ok, sjepač je predobar pogotovo vitlić povlačenje i ostalo, zaista ogromna ušteda. Nešto treba ostat, sušit meso.Fućkaj ga, nisam baš neki "šumski radnik.
Ma ja to spremam za peć u radioni, ona sve guta, njoj ništa ne smeta. 😉Sve marke i tipove drva jede.Baš danas sam razgovarao sa susjedom o borovima, što se tiče loženja s njima.
Ima ga kod mene cijelo jedno brdo, ali ja ga nisam nikada koristio za loženje.
Ima par njih u mojoj blizini koji ga koriste , ali ga samo poruše i tako sa granama ostave određeno vrijeme, kao navodno iglice izvuku smolu. Koliko mora tako odstajat, ne bi znao?
Velim samo da su mi drva sprema, nema straha da mi bude zima u radioni, ako ju i završim do zime kako bi trebala biti😉Ko očemu,, ti o snijegu i zimi,,, hebla te zima,,
Ja čekam ljeto,, ko ozebo sunce,,,,
Prošle godine palo samo jedno kupanje u mojoj rijeci,,,
đe ću zaboraviti i plivati,,,
Za tvog kalača nema prepreke? Jeli ti se kad desilo da nešto nije mogao prekalati?Ma kolga kažem dosada, sve je ok, sjepač je predobar pogotovo vitlić povlačenje i ostalo, zaista ogromna ušteda. Nešto treba ostat, sušit meso.
U mom kraju ima jedan koji ide sjekirom cijepat drva. On odmah sa kamare izrezanih furaka 10 metara odvoji 2 metra, kaže to ide sušit meso i peći prasiće, a drva nigdje vrži.
Kad već spominješ drva za sušenje, u paleti su spremljena grabrova drva već par godina...... U mom kraju ima jedan koji ide sjekirom cijepat drva. On odmah sa kamare izrezanih furaka 10 metara odvoji 2 metra, kaže to ide sušit meso i peći prasiće, a drva nigdje vrži.
Garant, moreš i svirati na njega ako znaš sviralu napravitiMožda bi bolje najbolje od bazge za držalo.