Skider je sumski zglobni traktorPozdrav,našao oglas za posao gdje jedna pilana traži ljude,od sjekača do ostalog,zanima me kaj su skider i forvarder jer tak piše za opis radnog mjesta,i kopčaši,pa ako možete malo prokomentirati kaj otprlike ko radi,i uz oglas stoji netto plača 10.000kn i da firma vrši potrebno osposobljavanje i tečajeve.dal je oglas realan ili je tih 10.000 maksimum kojega je teško postići.
Nije bas blek frajdej ali vrijedi, svaki dan do bozica neki artikl na akcijiPozdrav ekipa,neznam u koju temu da postavim pitanje,pa budem tu,dal znate ili ste naletjeli negdje za crni petak akcije na pile,opremu ili bilo što od tog asortimana?
i tih 260 kuna po metru na tvrdoj cesti nije puno u odnosu da ih ja plaćam 150 za samoizradu...znači rođeni moj jedan dan ideš zauzeti liniju, drugi dan-2-3-5 ideš izrađivati, onda dođe šumar da vidi da li si dobro uradio, pa ako jesi onda ideš tovariti i dovesti na izlaz iz šume gdje šumar dođe na procjenu, koliko imaš i koja klasa, pa sutra ujutro ideš u šumriju platiti pa tek tada možeš voziti, za 10 metara drva izgubiš minimalno 3 dana...a u međuvremenu se odigra ovakva pizdarija...pa ja kažem, kome su drva skupa nek ide u šumu.Zanimljivo 🙂
To da si stom gazdom napravil nebi slikal, jer nebi imal kaj slikat🤭View attachment 43086
Na vrhu hrpe naravno “gazda” u šumi. 😉
Dali si nekad radio sa stilkomTo da si stom gazdom napravil nebi slikal, jer nebi imal kaj slikat🤭
Bil bi već okolo po djelove išel, klip novi, radilica🤣tak da nas nebuš farbal😉
Pa te njegve iz jesu iz vremena stare slaveŠtil živi od stare slave...
Tomos 61FF. Koristim ju i dan danas, odlična pila, kupio sam nedavno Husqvarnu 365, zasad nemam zamjerke, ali nebu ju mijenjao za dobru staru 61FF.Tomos 61FF ali to nema veze sa današnjim Husqvarnama tak da nemrem komentirati. Stihl koji imam je iz 2005…