Ghost
Iskusan lik
- Tu od
- 10 Ruj 2021
- Poruka
- 1,716
Lako za kljun, mene je za farove bilo strahda je malo niže, deformiralo bi ti kljun...
Lako za kljun, mene je za farove bilo strahda je malo niže, deformiralo bi ti kljun...
Misliš da pomoćni ne može nastradati?Zato ja neću ići polagati za profesionalnog šumara, nego sam bolje pomoćni profesionalni šumar.
Nemre. On je uvijek izvan šumeMisliš da pomoćni ne može nastradati?
Više manje smo svi takvi, sve je dobro dok se nešto ne dogodi, kada se jednom opečemo, drugi puta pazimo, odnosno učimo na vlastitim greškama.Nije neko olravdanje ali u tom vremenu svejedno ne bih imao kacigu, iako sad vidim da bih trebao al jbg.
Pa može, ali teško. Jer pomoćni profesionalni šumar radi šumu iz hobija, iz ljubavi. Ima profi opremu. On može radit 2metra drva 3mjeseca,nema žurbe. Netreba se forsirat sa 5metri dnevno. Radi se sve smiremo, nosi se tranzistor u šumu sluša se muzika, peče se jeger, špek. Gušta se baš i nema nervoze i stresa. Napravi se kad se stigne i ide u šumu kad se ima vremena 🙂🍻💪Misliš da pomoćni ne može nastradati?
I ti bi Huskiju zamazal???????????? 👊
Bi jer štiti cijelo lice
Na ovo sam mislil...zato sam prije napisal "kavez za hokejaše"A ne znam da li bi pomoglo ili ne bi, problem je što je grana vrhom udarila, moguće koliko je bila napeta da bi probila mrežicu, možda čak i naočale
pa ovo je u suprotnosti sa samim odlaskom u šumu...nosi se tranzistor u šumu sluša se muzika
Nisam rekao da delam za sebe, vec da je vitlo dovoljno dobro za moje potrebe, koliko meni treba, drva ak uspijem prodam, ako ne ne smetaju mi na dvoristu. Zabadav vise ne delam nis...A veliš samo za sebe delaš za svoje potebe? I da ti nafta skupa?
Pa onda po ovome delaš uslužno i kak ti more bit skupa nafta ak sve uračunaš u to?
ovakvih se stvari uglavnom sjetimo kad najebemo, a služe upravo da bi spriječile nezgode.Taj je uvijek govoril, sinek, u sumi uvijek pazi na feder ( oprugu).