Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Zakaj?
Odlično. Znači drva su doznačena. Još zatražiš popratnicu i voziš bez straha. S obzirom na udaljenost, pitanje je jel možeš dnevno napraviti dvije ture, jer popratnica je dnevni dokument. Ako buš puno put vozil i za svaki prijevoz plaćal popratnicu, možda je isplativije platiti kamion.A ne ne, ja sve črno na belo imam, očem mirno spati😉pa kaj se moreju tak drva prodavat na divlje?
Ako nisi u toku kolega ima IMT traktor, a on (svaki drugi) ima slabe kočnice, a ostali ih ni nemaju.....Ako s praznim kolima ima 3 vure, kolko onda ima s punim…
Eto vidiš, sve si rekao, još središ nove farove, zamjeniš žarulje i Raketa spremna za nove radne pobjede.sad tek skužil koja je to čar vozit po kmici. 🙂
I Božić je tu 🤣Eto vidiš, sve si rekao, još središ nove farove, zamjeniš žarulje i Raketa spremna za nove radne pobjede.
A i nama ostalima bi oduzeo zadovoljstvo gledanja 1000 slika.Znam, gubi se ona draž kad si sam sve pomalo napraviš, ali sam moraš odlučiti kaj ti koliko kunića vrijedi.
Ne bi te htel strašiti, al plan je super ak te ta drva dočekaju u šumiTo par dana prije idem😉👍ili tjedan prije.