Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,926
Aha, ti si zajebo Kupljenca?
U potpunosti podržavam ovaj tvoj postJa sam se ovom forumu priključil da na neki način upoznam nove ljude,čujem nečija iskustva,savjete,razmijenim mišljenja. Znam da većinu neću nikad osobno upoznati,ali mi je čast i zadovoljstvo komunicirati s dragim ljudima s ovog foruma. Nakon izvjesnog vremena stekneš dojam da nekog znaš cijeli život,a nisi ga nikad videl.
Tako sam i sam upoznao kolegu iz Zadra preko foruma,ima desetak godina što se posjećujemo.Ja sam se ovom forumu priključil da na neki način upoznam nove ljude,
Meni fale njegove slike,mogao si crtić od njih složitiJa mislim da je vecina forumasa tu iz istih razloga, ja sam po raznim forumima 13-14 godina, bio sam moderator, bio sam admin pa mi je poznato doata toga i razumijem da uvijek i.a nezadovoljnih forumasa, neki se zale jer moderator radi svoj posao, drugi se zale ako ne radi, admin ima svoju pricu...i tak dalje. Volim dati savjet ako nesto znam, volim primiti savjet ako nesto ne znam, nije mi problem podnijeti konstruktivnu kritiku..jedino ne volim ad hominem rasprave i natpisavanja tipa "moj tata je jaci od tvoga" Nije mi se problem ispricati ako sam nekoga uvrijedio jer jednostavno nisam takav covjek da bih provocirao bez veze...ovaj forum mi se sviđa, ekipa mi je odlicna i zao mi je ako je kolega kupljenec stvarno otisao jer ostale kolege su malo prevrtljivi oko Hq vs stihl 😁 Toliko od mene za sada, hvala na pažnji, živjeli 🍻
2 metra duzine, 10-15 cm debljine 20 kuna komadPozdrav, pitanje za vas malo iskusnije koji se bavite s sumom. Kolko cjenite bagremove stupove po komadu? Na koju visinu rezete i koji promjer?
Ma vratit će se on sa hrpu slikazao mi je ako je kolega kupljenec stvarno otisao jer ostale kolege su malo prevrtljivi oko Hq vs stihl