• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,062
Kaj je slađe, Izabela ili izabela? Ja preferiram seksardu. :icon_super:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
vrni se nazaj na selo z velegrada pak buš i ti znal kak zgledaju prešani čvarki
bi , ali se bojim da me tam ne haltaš , znaš kaj sam se kriv i dužan sava nemre oprat :icon_rofl:

kod mene se špek reže veličine kutije šibica , onda se to jede prstima a ne žlicom .....

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Zagi,

Dobri su ti ovi nokti :icon_eyes::icon_eyes: ... kak ih samo uspiješ sačuvati u radu na kozi?

Pravi zagorec ne nosi rukavice :(yawn):

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,252
Nastavljamo sa radovima u idiličnim uslovima , kao sa razglednice :(think):

Prilozi

• IMG00375.jpg
    IMG00375.jpg
    74.3 KB · Pregleda: 153

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
7,112
vraga idilični uvjeti...i sam bio danas, dobro je dok se radi, ali stali smo 15 minuta na gablec, i odma sam se zmrznul...

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,848
Ovakve idilične uslove je ljepše gledati na slici (naravno na toplome).:(giggle):

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,252
Par stepeni u minusu po meni je najbolje , nišda nije kaljavo , zemlja dovoljno tvrda da nema propadanja i ostalih iznenađenja.
Inače ložimo vatru u šumi ali eto danas nismo pošto smo otišli neplanski , sutra nastavak.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Evo bili prosle subote,vatra se uvijek lozi a takodjer se vrti jeger i kobasice:icon_super:,to je ritual.Drugi tjedan se isto ravnamo,al nije ni jeger kaj je bil i ovo Vajdino otislo sve u kuurac kak je vlasnik postal Pivac.:mur:

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,252
A jeger je ???

Inače kobasica i slanina je zaštitni znak ''furmana''. :icon_super:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,062
Vidim da obožavate mesne prerađevine. Ste probali kad v žerjavku staviti obične krumpire? Ak niste, obavezno probajte. Mljac, mljac. :icon_keel:

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,479
nišda nije kaljavo , zemlja dovoljno tvrda da nema propadanja i ostalih iznenađenja.

Djaba što je tvrdo i nema propadanja, ali bez lanaca ni tamo ni vamo.

Iwanho tako mi krompirice ubacujemo u zar kada rakiju pečemo. Doduše neki dan smo fiknuli neku trešnju i palio granje od nje i nakupilo se dosta zara. Odnesem oko 1kg krompira i ispekao. Još malo domaćeg sira i kajmaka i ljepota ...

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,832
Nije suma al je drvo. Danas rezao staru tresnju. Temperatura je idealna, vatra se nalozila, kobasica ispekla i nema zime.

250cd8b7d58330814c323898b628fe7f.jpg

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,145
A jeger je ???

Inače kobasica i slanina je zaštitni znak ''furmana''. :icon_super:
1d3a34089ebd98bf4fff8015d49d87a2.jpg

To ti je jeger, ili ti po Međimurskim pesja salama i kak veli zemljak @hotele od kad je banda Pivac preuzela Vajdu kvaliteta se srozala za 70%.

Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,996
Jeger ti je Lovačka kobasica (salama).
Taj na slici jedini (donekle) valja.

Na vrh