Krumpironja
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 4,185
Ne on smatra da mu odgovor može dati netko tko je koristio već njihove usluge...brgud malo mozak upalit
Kad se opet ide u šumu? Bu skoro kaj novih slika. 🙂Evo i ja da pošaljem nekolika slika iz ovogodišnjeg prikupljanja drva
View attachment 48868 View attachment 48869 View attachment 48871
Tak za mjesec dan, ima nešto za počistit, prije toga samo foto sešen 😁Kad se opet ide u šumu? Bu skoro kaj novih slika. 🙂
Hvala družeBrz oporavak prijatelju.
Hvala prijateljuDrž se, @Borisllav360 odmori sad i opet u nove radne pobjede 👍opreza nikad dosta nažalost. Šuma je nepredvidiva. Brz oprovak.
Nisam pogledao na registraciju, nije mi niti bitna.Zeleni tamić čk tablice ?
Ovak dragi moj prijatelj: je jeftino, ali toga ti pri nama nema. Još u veljači sam iskreno i pošteno razgovarao sa troje "važnih" zaposlenika HR šuma - naše županije. Htio sam od njih kupiti 10 kubika trupaca i moj susjed je htio 6 kubika. (Neki su vozili i vozili, ispred naših noseva.) Rekli su to je super, taman kamion i prikolica. Do dana današnjeg NIŠTA OD REALIZACIJE. Čeka ih još uvijek ako se trgnu keš lova, gotovina, nema problema, ali ja nisam stranački interesantna elita, niti sam politički podoban. Našli su naknadno na naše telefonske pozive bezbroj blesavih izgovora, ma nije bitno, moja su drva doma na sušenju od početka svibnja, spiljena i skalana. Samo da znamo kakve državne institucije imamo - uhljebništvo do bola. Sad nam više ne bi bile dovoljne "željezne zubače" da idemo ponovo čistiti HR od Dubrovnika do Bregane i od Bregane do Vukovara, ovo zlo više ne može zatrti niti atomska bomba, u svakoj je pori društva... E moj narode, imamo vlast baš kakvu zaslužujete 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖
Ko i moja. A kaciga doma na ormaru…