Vidim da imaš i oregon i husqvqrna vodilicu, koja ti se pokazala bolja?Danas malo akcije sa Agacijom, sutra nastavak.
Znači moj savjet i razmišljana koja smo podijelili u PP su bila učinkovita, jer prema opisu točno tako ste obavili posao, baš mi je drago kolega da je sve prošlo bez problema. E sad, kako bi se ono reklo, tko leži ne bježi.Hrast o kojem je pisano je polegnut. Dobil sam susjeda, stavili njegovo vitlo na moj traktor i zakopčal sajlu na cca 10 m visine. Prije par dana sam pročisitl teren kaj sem mogel traktorom u susjedovu šumu. Spustil vitlo na udaljenosti 20+ m od hrasta i napel sajlju. Susjed je mojom Jonsom 2159 izvadil zasjek (prije napinjanja sajle), zarezal toliko da je stavil kajle i onda mi . Hrast je na 60 cm od zemlje bil opsega 211 cm (promjer 67 cm). Kad je susjed dal signal, ja sam uključil povlačenje vitlom i hrast je legnul kak je trebal. Slike, nažalost nemam, jer je susjed imal drugog posla pa sam ga odmah vrnul doma. Bum poslikal srušenog.
Ako se ne varam Husqvarna lanci i vodilice su zapravo rebrandirani Oregon proizvodi. Ja osobno nisam primijetio neke veće razlike u odnosu na te dvije vodilice, gledano iz moje perspektive posao obavim jednako kvalitetno bez obzira da li piše na vodilici Oregon ili Husqvarna.Vidim da imaš i oregon i husqvqrna vodilicu, koja ti se pokazala bolja?