dajc1
Dobro znana faca
- Tu od
- 26 Lip 2011
- Poruka
- 522
Stvarno zezaju, s tim da 365 malo manje zeza nego 390. Kad su hladne upale ko i svake drugo pile, problem je kad se nakon piljenja stane duže od 15-20min ( na pauzu recimo) onda je problem upaliti, treba ih "cukati" jako dugo (ne pomaze ni s cokom ni bez), kod stihl-a nam se to ne događa. Ja sam mlađa osoba i mogu tako funkcionirati, ali otac i stric (55 i 64 godine) mogu se samo plakati kraj njih kad ne zele upaliti.
S tim da sam primjetio da taj problem imaju novije pile, u nazad 10g, radio sam jedno vrijeme sa starim jonseredom 2071 (hq 371) i nije imao takve probleme, radio je ko sat.
HQ 390 smo nosili zbog toga na garanciju i promijenili su cijelu elektroniku (tako su nam objasnili) ali i dalje isto radi.
S tim da sam primjetio da taj problem imaju novije pile, u nazad 10g, radio sam jedno vrijeme sa starim jonseredom 2071 (hq 371) i nije imao takve probleme, radio je ko sat.
HQ 390 smo nosili zbog toga na garanciju i promijenili su cijelu elektroniku (tako su nam objasnili) ali i dalje isto radi.