To je taj način uplitanja. Malo oko sječenja strukova pogrešno objasnili. Prvo su 3 struka presjekli na jednom mjestu. A poslije pokazuju kako su struci duzinski raspoređeni sa različitim dužinama. Uglavnom dobito je isto. Nisu pokazali kako izgleda mjesto ukrštanja dva struka odakle idu u srediste. Znači namotati su, sučeljeni i dalje nemogu te se ubacuju unutra. Drugi podatak zasto su ih obmotavali, povećali prečnik iako nije potrebna deblja središnjica. Oni su da povećaju pritisak na središte.Ovo je najslikovitije što sam našao mada od jezika ni A ne razumijem ali može se skontati lako.
Samo na samom kraju nije baš jasno jer nije prikazano u detalj , pretpostavljam da se oba kraja ubacuju u sredinu.
To je sigurno najbolje rješenje, i brže je od električnog, ali kod moje vrste kalač ne postoji tvorničko, a problem mi je bio i složit pogon jer mi je osovina kardana na priključku jako kratka, a sila na kardanu jako velika, pa mi se kao najbolje rješenje pokazalo električnoJa sam isto kemijao kako i sto napraviti čak sam i električno kupio pa sam na kraju završio sa originalom. Brzo, jako i pouzdano