mcmarko0204
Član
- Tu od
- 13 Ožu 2010
- Poruka
- 706
Ko ih je uhvatio ? Ti ili policija ili ...... ?
Pitam iz razloga dali su legitimisani na licu mjesta a to može samo uraditi službeno lice koliko znam
Stari i ja smo ih zatekli na mjestu je točnije. nakon što sam ih pitao za koga rade rekli su mi za koga. nakon toga sam rekao da ruše i kradu u našoj šumi i da zovemo policiju.
jučer je lovočuvar naišao na njih i kamion kako izvoze van, i policija zna da je on uz što je lovočuvar i čuvar šuma na području tih šuma naše udruge i svjedoči i ide na sud i oko toga nema problema. više nema onoga mile lale. rekao sam cajošu koga ima zvati, dao mu brojeve i neka rješava. znamo dvojicu po imenu i prezimenu. imamo registraciju auta, cajoš je rekao da će možda noćna smjena u raciju. ovisno što im šef kaže.
još je lovočuvaru taj drvokradica rekao da je sve dogovorio s nama oko međe. kako ti ljudi lažu to nije za ljude.
sutra idem na šumariju, pa onda prijava na policiju, i onda u šumu mjerit, jer ovo neće dobro završiti za lopove. jipm lopovsku. nažalost ovo im nije prvi put. i to hoda slobodno bez problema. goli otok ili narukvica, pa kad se udaljiš od kuće deset metara zdrma te struja da dva dana ne možeš hodati.
a kod mene u hrastiku su srušili jedan hrast koji si je netko vjerojatno namijenio za građu, ali su se malo preračunali. toliko je velik da ga nikako nisu mogli izvući.
crkle mi baterije u aparatu od broja slika koje sam napravio.
sutra ću znati više.