Marko čestitam!
To je model 800 litara?
Ima i 1000?
I meni bude rado trebalo tak nekaj, di si ga uzel?
I kolika mu je max širina bacanja?
Hvala,hvala:gitarist:cestitke marko i od mene
kako to da si uzeo creinu a ne nesto zapadno?
znas li koliko je povoljniji od konkurencije iste zapremine? ako ste se raspitivali za druge..
Hvalaartyman:Čestitam i ja,pravi stroj
sto mu pise na plocici,vicon ili?
Ja ga kupio ove godine i nekak uopče nisam sretan s njim,boja se na sve strane digla i sad još ovo kaj sam danas ogledao da je mast u reduktoru
Mišljenja sam da rastavim reduktor da vidim kakvi su ležajevi unutra i kakav semering ima napred kod priključka krdana i da tu mast očistim i natočim naravno unutra ulje jer neznam baš kakvo podmazivanje ima s tom mašču,vjerojatno lošije nego s uljem
Ja sam uzel Megametalov rasipać od 300 l ovo proljeće u Gudovcu ,nisam baš nešta puno radil sa njim ali boja je netaknuta poslje upotrebe odmah dobro isperem ostavim da se posuši ,šta se tiće getribe nisam gledal šta je unutra ali nevidim razlog za brigu po meni je mast isto kvalitetna ko i ulje jer mislim da utakve getribe ide grafitna mast tak da se sa tim nemoj uznemiravati...
Ima li netko MEGA-METALOV rasipač novijeg godišta?
Tj konkretno me zanima sljedeča stvar,u reduktoru-kutnoj getribi,imate li ulje ili mast
Ja danas svojeg pospremao i rekao ajd da vidim ulje da nebi bilo nismo znali,kad skinem čep i vidim obična žuta mast unutra a ja bio uvjeren da mora bit nutra ulje